Някои хора просто са склонни да бъдат скучни! Кои са

...
Някои хора просто са склонни да бъдат скучни! Кои са
Коментари Харесай

Ето ги 5те най-скучни знака от зодиака

Някои хора просто са склонни да бъдат скучни! Кои са те и за какво?
Представяме ви Топ 5 на най-безинтересните знаци на зодиака

Козирог
Едни от най-отегчителните хора са представителите на зодия Козирог. Още като деца те са се затворили в себе си и заобикалят хлапетата, които се забавляват. И до момента в който другите малчугани играят на ластик или вършат други занимателни неща, козирогът избира да се люлее и да разсъждава за живота. Той се вглъбява в себе си и наподобява на дребен замислен мъдрец.
Малкият Козирог не се интересува от нещата, с които се забавляват неговите връстници и ги счита за глупави и несериозни. В детето Козирог има особена хубост - мечтаещо, умно, сантиментално хлапе, което наложително би трябвало да се занимава с музика или да посещава някакви други школи. Ако това не бъде направено, то креативната сила на дребния Козирог, блестящите му умствени качества, подарени му от Сатурн, могат да се изгубят.
Тогава ще стартират и проблемите: от обаятелно и замечтано дете мъдрец, Козирогът ще се трансформира в скучен дъртак, който е постоянно неудовлетворен от живота и от всичко, което го заобикаля.
Той става нетърпим черноглед, леден и прозорлив. Не намерили креативната си ниша, мъжете и дамите Козирози изцяло се отдават на кариерата си, домашните проблеми и на всевъзможни други неща, само че не и на себе си. Околните незабавно стартират да скучаят в компанията на човек, който се е вглъбил единствено в своите проблеми и не вижда, че всеки един ден може да бъде не сиво леке, а малко премеждие.
Козирогът би трябвало да поддържа връзка с полярните си знаци – Близнаци, Стрелец, които постоянно са щастливи и витални. Те могат да му оказват помощ да се разкрепости и да му покажат, че животът не е единствено от черно-бели петна.

Дева
Девата е още един земен знак, който е податлив да скучае. Заема второто място в класацията поради непотребната си придирчивост, перфекционизъм и прекомерна чистоплътност.
Види ли леке на дънките на своя събеседник, Девата наложително ще му каже, а в случай че не го направи, то безусловно ще го запомни и в мозъка й въпросният човек автоматизирано се трансформира в мърляч.
Меркурий е дарил Девите с изчерпателен разум. Философи още от най-ранна детска възраст.
Хората, родени под знака Дева, изискват прекомерно доста от себе си и близките и постоянно страдат от това. Може би не си коства непрекъснато да измъчвате себе си и хората към вас със своите упреци? Това е толкоз скучно! Позволете си най-малко няколко дни малко безпорядък и витаене в облаците. Възможно е тъкмо този опит да ви помогне да не акцентирате вниманието си върху минусите на другите и да ви покаже, че няма нищо неприятно в това да не бъдеш съвършен.

Лъв
Още един зодиакален знак, до който ще започнете да се прозявате от досада. До Лъва е необикновено скучно, тъй като той е толкоз обхванат от своята личност, че не вижда близките.
Нарцисизмът му не познава граници. Той не стопира да приказва за себе си, а останалите не го вълнуват. Случва се да бъде и лицемерен, тъй като доста постоянно ненавижда тези, с които се постанова да поддържа връзка.
Някои девойки, родени под знака на зодия Лъв, считат, че е изцяло обикновено да изнудват мъжете за пари и демонстративно да демонстрират какъв брой са красиви, умни и надарени.
Най-често Лъвът се стреми към външен триумф, показност, а поради короната на главата си не вижда, че хората чакат от него жив разговор, внимание и дълбоки усеща.
В началото на запознанството ви Лъвът може да ви се стори най-прекрасното създание на планетата, само че когато го опознаете от близо, може да се разочаровате доста. На останалите хора постоянно ще им бъде скучно до един надут, себелюбив и самовлюбен човек. Затова Лъвът би трябвало да поработи над отрицателните си качества, да се научи на съчувствие и внимание от водни представители на хороскопа като Скорпион и Рак да вземем за пример.

Риби
Рибите са раними натури и всяка една обидна дума надълбоко допира душата им.
Те не умеят да управляват страстите си, а в случай че би трябвало да бъдем по-точни - въобще не се оправят с тях. Това ги трансформира в ревльовци, които непрекъснато се нуждаят от утешаване.
Рибите би трябвало да се научат да се оправят с страстите си и да не предават прекомерно огромно значение на непознатото мнение. На другите им става скучно с човек, който непрестанно е печален. Ако отрицателният коментар е състоятелен, вземете го поради, вижте какво не вършиме както би трябвало и се променете. Ако обаче не е по този начин – коства ли си да му обръщате внимание? Убийте досадната паника в себе си!

Телец
Голяма част от Телците са доста работливи и целеустремени хора. Всичко това е доста добре, в случай че нямаше едно „ не”: Телците изискват прекомерно доста от себе си.
Перфекционизмът и гоненето на идеала не отстъпва на това при Девите. Когато на Телеца нещо не му се получава, той с всички сили се пробва да потвърди противоположното. Например, Телецът не може да шие и някой го е упрекнал за това. Това не му харесва и той сяда и стартира да се учи, с цел да потвърди на този, който го е обидил, че човек като него може всичко.
Заради своята непримиримост Телецът става извънредно отегчителен както за себе си, по този начин и за близките. Може би е време да се откажете от сходно принуждение над себе си?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР