Някои хора просто не могат да се изправят срещу емоциите

...
Някои хора просто не могат да се изправят срещу емоциите
Коментари Харесай

Зодиите, на които им е много трудно да споделят чувствата си

Някои хора просто не могат да се изправят против страстите си. Те крият възприятията си надълбоко в сърцата си, с цел да избегнат прочувствено пострадване по всички вероятни способи. Разбирате ли, че шерването на възприятията ви значи, че би трябвало да имате силата да се изправите и да приемете отхвърлянето, измяната и болката. Но тези, които не желаят да бъдат уязвими, избират да прикриват ловко страстите си на обич. И по този начин, чудите ли се дали сте един от тях? Астрологията може елементарно да дефинира нечия персона въз основа на дванадесетте зодиакални знака. Следователно, този лист със зодии, на които им е мъчно да кажат да споделят любовта си, сигурно ще ви помогне.

1. Дева

Прекалено доста анализирате. Прекарвате прекомерно дълго време, стараейки се да усъвършенствате връзката си, че постоянно пропускате възможностите си да изразите любовта си към своя сътрудник. Имате визия за това каква би трябвало да бъде връзката ви и по този начин, в процеса, не можете да се пригодите към измененията.
 3 неща, които в никакъв случай не трябва да вършиме в една връзка 3 неща, които в никакъв случай не трябва да вършиме в една връзка
Има дребни неща, които основават или унищожават една връзка. От сладки изненади до ненужни грозни борби, би трябвало да решите какво желаете да...

2. Стрелец

Избягвате да казвате „ обичам те “, тъй като това отстрани опцията за занимателна и непринудена нишка във връзката ви. Опитвате се да избягвате да бъдете съществени с някого и да кажете двете вълшебни думи значи да подпечатате уговорката си. Обичате да поддържате връзките си безгрижни.

3. Козирог

Не можете да повярвате елементарно в любовта, изключително когато сте се борили толкоз доста с доверие и преданост. Склонни сте да поставяте същите професионални граници в персоналния си живот, които основават проблеми сред вас и колегата ви. Не желаете другите да знаят какъв брой сте уязвими, като изразявате възприятията си.
 ТОВА е зодията, която ще открие огромната си обич тази седмица ТОВА е зодията, която ще открие огромната си обич тази седмица
Любовта е това нещо, без което никой от нас не може да живее пълноценно и щастливо. Ако обич не изпълва сърцата ни, те ще са празни и...

4. Водолей

Много се страхувате да не се окажете засегнати от другите и по тази причина сдържате възприятията си, с цел да имате тип на мощен човек. Планирате всяка своя стъпка, тъй като имате навика да подлагате на подозрение претекстовете на всички, в това число на тези, които обичате.

5. Скорпион

Винаги сте нащрек, когато се визират прочувствени връзки. Винаги мислите надълбоко за претекстовете на индивида до вас. Оказва се в действителност мъчно да кажете „ обичам те “ на някого, тъй като знаете, че откакто го кажете, няма да го преодолеете, в случай че нещата тръгнат в нежелана посока. Вашето лоялно сърце се опасява да се приближи прекомерно с някого.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР