Някои хора перманентно са със студени крайници. Каквото и да

...
Някои хора перманентно са със студени крайници. Каквото и да
Коментари Харесай

Ако имате студени ръце и крака, яжте тези храни

Някои хора непрестанно са със студени крака. Каквото и да вършат казусът си остава и те не могат да се преборят с него – нито през топлите месеци, нито през студените.

В днешната публикация ще ви споделим с какви храни е целесъобразно да се храните, в случай че и вие страдате от студени крайници.
Ето ги и тях: • Храни, богати на желязо; Студени крайници и ръце – по кое време това е рисково
Ако краката и ръцете ви са непрекъснато студени, без значение от времето на открито, това недоволство алармира за здравословен проблем.  П...

Важно е да увеличите приема на желязо. Много постоянно хората, които имат недостиг на желязо в организма си, страдат от студени крака. Това е по този начин, тъй като при ниски равнища на хемоглобин в алените кръвни кафези, органите и тъканите не доближава задоволително О2. Препоръчително е по-често да похапвате черен дроб, ябълки, леща, спанак, алено месо, маслини, бадеми, сушени кайсии, зърнени закуски и други.

Не забравяйте обаче, че и високите дози желязо могат да се окажат нездравословни за организма ни. Ако сте решили да приемате и спомагателна добавка, значимо е да се консултирате с доктор преди този момент.
• Храни, богати на омега-3;
Консумирайте няколко пъти в седмицата храни, богати на омега-3 мастни киселини. За предпочитане е да включвате в менюто си скумрия, сьомга, херинга, ленено семе, тиквено семе и други.
• Червено месо; Защо краката ви са постоянно студени?
Ако краката ви постоянно са студени, сигурно ще ви е забавно да разберете на какво се дължи това. Най-често от студени крайници и ръц...

Специалистите поучават да похапвате колкото се може по-често агнешко, говеждо, дивеч, стафиди, магданоз, праз, чесън и други.
• Топла вода.
Избягвайте алкохол и кафе, както и студени храни и питиета. Някои хора се залъгват с това, че алкохолът провокира временен резултат на стопляне. Истината е, че след потреблението му телесната температура се намалява.

Не е желателно също да се употребяват храни и питиета, в които има консерванти и оцветители. Старайте се да консумирате изчистени артикули.

Внимателно подбирайте храните, които похапвате, в случай че желаете да се преборите с казуса със студените крайници!

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР