Някои хора пътуват целогодишно, без значение от сезоните, други -

...
Някои хора пътуват целогодишно, без значение от сезоните, други -
Коментари Харесай

Винетка може да се купи и от телефона

Някои хора пътуват целогодишно, без значение от сезоните, други - по-рядко и главно през топлите месеци. За тях е непрактично да заплащат за годишна винетка, която реално почти не употребяват. 

Уикенд винетките са решение точно за тези водачи. Валидността на стикерите влиза в действие от 12.00 часа в петък и продължава до 23.59 часа в неделя. Това изцяло покрива времевата рамка на огромна част от пътуващите, а практиката демонстрира, че множеството пътувания през летния сезон се реализират тъкмо през уикенда.

Цената на уикенд винетката е 10 лева и е добър вид пред заплащането на 97 лева за цяла година,. Още повече че в тази коронавирусна среда, човек няма сигурност или най-малко увереност, че може и е добре да пътува из страната в идващите месеци.

Други гъвкави разновидности, подобаващи за ваканционни пътувания, са седмичната винетка, която коства 15 лв., или месечната за 30 лв..

Това, което най-вече интересува елементарния водач, е от кое място най-бързо и най-лесно може да купи винетка. Най-удобно е онлайн закупуване на  Vinetki.bg или чрез дигиталната платформа за възнаграждение на тол такси Tollpass.bg . Отскоро има и мобилни версии на двете платформи, на които електронна винетка може да се купи по всяко време от мобилния телефон.

За тези, които избират физическия контакт, партньорската мрежа на „ Интелигентни трафик системи “ се усилва - магазините на А1,  бензиностанциите на ОМВ, " Еко ", " Ромпетрол ", " Газпром ", " Бенита " и " Круиз ", касите на " ИзиПей ", клоновете на " Български пощи " и сервизните центрове на " Тахо Венци ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР