Някои хора обожават да получават комплименти, опияняват се от тях,

...
Някои хора обожават да получават комплименти, опияняват се от тях,
Коментари Харесай

Как отделните зодии приемат комплименти?

Някои хора обожават да получават похвали, опияняват се от тях, обичат да галят егото си и това ги окрилява. Други се стесняват, изпитват стеснение, тъй като са неуверени. Някои непосредствено отхвърлят похвалите и ласкателствата, тъй като ги считат за лицемерни, даже да не са.

Оказва се, че всеки зодиакален знак има своето отношение към комплиментите. Различните зодии ги одобряват по собствен метод, подбуден от особеностите на характера на всяка зодия.

Ето по какъв начин реагират другите знаци в зодиака при похвали и похвали:

Овен

Овните обожават положителните похвали, изключително в случай че са отправени във връзка нещо, което те самите към този момент знаят за себе си, да вземем за пример какъв брой са спонтанни, мощни, занимателни, интелигентни, смели. Ще ги спечелите, в случай че ги похвалите за действителни техни достижения и качества. Овните незабавно виждат подправените похвали, тъй като доста добре знаят мощните си страни. Не обичат лицемерието.

Телец

Телците избират да се похвалят сами, вместо да получават хвалби от някой различен. Не че не имат вяра в комплиментите, просто от време на време не знаят по какъв начин да реагират. Ако се съгласят с комплимента се усещат като празни самохвалковци с щръкнал нос. Ако пък омаловажат комплимента се усещат неуместно, тъй като въпреки всичко надълбоко в себе си са съгласни и им е прелестно.

Близнаци

Всичко зависи от настроението на Близнаците. Като двойствени персони те одобряват комплиментите по друг метод всякога. Човек в никакъв случай не знае по какъв начин да реагира с тях. Ако се усещат добре може да полетят в облаците, когато чуят похвала по собствен адрес. Ако пък не или пък получават комплимент от човек, който не харесват, могат да реагират в действителност остро и ненадейно. Често не имат вяра, че комплиментът е откровен.

Рак

Един комплимент може да докара Рака до сълзи. Те са доста чувствителни и се разнежват доста. Радват се откровено, когато някой забележи качествата, напъните им. Взимат всичко драговолно и в доста случаи страдат, в случай че напъните им останат незабелязани и неоценени. Раците постоянно се тормозят дали са задоволително положителни в работата си, дали са положителни родители, дали околните, приятелите и сътрудниците им се усещат добре. Все отново внимавайте, Раци, тъй като сълзите от време на време могат да провокират неловки обстановки, да вземем за пример на работа.

Лъв

Лъвовете откликват превъзходно на комплиментите. Те ги обожават. Лъвът живее, с цел да е в центъра на Вселената, на вниманието. Те разцъфват физически и прочувствено, когато чуят комплимент по собствен адрес. Усмихват се, стартират да се смеят, на всеослушание изясняват аргументите за своите триумфи или омагьосване (в взаимозависимост от това какъв комплимент са получили), прегръщат, целуват индивида, който ги е похвалил. Лъвът цени суперлативите по собствен адрес и стартира да гледа с още по-добро око на оня, от който е получил комплимент.

Дева

Девите имат положително мнение за самите себе си. Рядко се изненадват, в случай че някой им направи комплимент, тъй като доста добре знаят мощните си страни и не пропущат миг, в който да ги бележит. Мнителни са и не всеки път одобряват комплиментите като истина.

От друга страна като перфекционисти, Девите не могат да одобряват комплимент просто по този начин. Те незабавно стартират да изясняват какво още имат да усъвършенстват, в какво не са се доразвили, кое в действителност не им се е получило добре. Ако ги похвалите за ястието, което са приготвили да вземем за пример, те няма да се посвенят да подчертаят какъв брой сбъркани детайли в осъществяването на рецептата от тяхна страна има в действителност. Трудно ще ги убедите в противното, даже в действителност да харесвате гозбата.

Везни

Везните обичат комплиментите, изключително от хора, които в никакъв случай не вършат такива. Те са великодушни и в раздаването на похвали. Склонни са постоянно да върнат жеста. Знаят по какъв начин да извадят най-хубавото от събеседника си, от който са получили хвалба.

Скорпион

Когато става дума за похвали, Скорпионите резервират преценката за себе си. Ако усетят, че комплиментът ви е подправен или е подаден с някаква користна цел, те незабавно ще се затворят в себе си и няма да откликнат. Ако се пробвате да ги манипулирате, методът ви с похвали и ласкателства няма да проработи. Скорпионът постоянно съумява да записва подправените похвали.
Но в случай че сте откровени, ще докоснете надълбоко сърцето на Скорпиона. Истинските похвали карат Скорпионите да се усещат в действителност добре.

Стрелец

Стрелците обичат да получават похвали. Способни са да преминат всевъзможни граници, с цел да ви се отблагодарят. Обичат да слушат хубави неща по собствен адрес, още повече в случай че са същински и действително оценени. Стрелецът обича индивидът, от който е получил комплимент, да се почувства добре, по тази причина обезателно връща жеста уместно.

Козирог

Една от най-отличителните личностни черти на Козирога е способността им да вършат комплимент, когато в действителност си заслужава. Те могат да признаят качествата на някого, без да се тормозят от това. Очакват същото и от другите – да ги правят оценка действително, откровено и без задни мисли. Усетят ли противоположното, не мислете, че комплиментът ви ще проработи или ще ги трогне. Козирозите обичат да бъдат оценени. Когато поставят старания за нещо, най-пагубно се усещат, в случай че никой не ги похвали, в случай че никой не означи техните старания.

Водолей

Водолеят обожава комплиментите, само че постоянно се изчервява, когато ги получи. Никога няма да отхвърли или опровергае комплимент, само че несъмнено ще се почувства неловко. Тайничко изпитват приятност. Те доста добре знаят, че са положителни в това, което вършат, че са изобретателни и се оправят добре с съвсем всичко, което подхванат. Често обичат и сами да акцентират качествата и триумфите си.

Риби

Рибите обичат да получават похвали, изключително за положителната им работа, само че не всеки път схващат по кое време биват похвалени. Рибите постоянно потъват във фантазиите и измислените си действителности, поради което могат и да пропуснат комплимента. Ще познаете, в случай че не получите реакция от Рибите, тъй като в случай че чуят и одобряват комплимента ви, несъмнено ще изразят признателността си./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР