Някои хора не могат да живеят без адреналин, а други

...
Някои хора не могат да живеят без адреналин, а други
Коментари Харесай

Да скочиш с парашут на 103 години

Някои хора не могат да живеят без адреналин , а други все отсрочват прекарвания като скок с бънджи или парашут, тъй като все не им доближава храброст. И в случай че си мислим, че към този момент ни е късно за сходни опити, то един мъж е подготвен да ни убеди в противоположното.

Ал Блашки от Тексас стана най-възрастният човек е света, направил тандемен полет с парашут от аероплан . Постижението на 103-годишния американец е публично доказано от Гинес.

В четвъртък, втори юли, Блашки храбро полита от 4267 метра височина . Компания в рисковото прекарване му вършат неговите правнуци.
 Снимка 486827

Това обаче не е първият полет на американеца. Той се случва преди три години, във връзка стотния му рожден ден . Разбира се, всички от екипа, който провежда скоковете с парашут, остават сюрпризирани - освен от възрастта му смелостта му, само че и от това, че е в съвършено здраве.

Тогава обаче Блашки скочил от по-малка височина - малко над 3000 метра, и му се сторило, че полетът е траял прекомерно малко . Затова и при втория си скок държал първо да се повдигнат по-високо, а по-късно да се запъти към земята, предава Good Morning America.
 Снимка 486828

Просто няма по какъв начин да не се възхитим на куража и ентусиазма на този столетник, за който в никакъв случай не е късно да направиш това, което искаш. Особено когато си претърпял толкоз доста през този един век - войни, чума, ковид...
 Алмихан Сейти, 134-ият й рожден ден и това ли е най-възрастният човек в света
Да отпразнуваш 134-ия си рожден ден

Нов връх или комплициране в документите

Блашки е работил в армията по време на Втората международна война и е създавал елементи за самолети. Вероятно още оттогава датира пристрастеността му към тях. Днес американецът практикува йога всекидневно, играе голф постоянно и продължава да поддържа дух на тинейджър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР