Някои хора наистина са родени да бъдат под светлините на

...
Някои хора наистина са родени да бъдат под светлините на
Коментари Харесай

Щерката на Моника Белучи и Венсан Касел - Дева в света на модата

Някои хора в действителност са родени да бъдат под светлините на прожекторите. Това си мислим, до момента в който гледаме февруарската корица на списание Muse, където основен воин е Дева Касел.

Това момиче явно е взело най-хубавото от известните си родители - Моника Белучи и Венсан Касел.

И не приказваме единствено за безупречното комбиниране на гените, само че и за характера и отношението към живота. В изявлението за списанието Дева споделя по какъв начин влиза в света на модата и каква е ролята на фамилията ѝ за това решение.



Още от дребна Дева постоянно е до майка си и татко си по време на техни работни задължения.

" Но влязох в този хубав и занимателен свят преди няколко години и тъкмо когато трябваше да театралнича по време на пробна фотосесия, усетих искрата. Това беше моментът, в който разбрах, че желая да бъда част от тази среда ", споделя Дева.

Въпреки младостта си, Дева се е научила да балансира сред учебното заведение и професионалните задължения. И макар, че тази година натъртва много на ученето, тя намира време за фамилията си, за приятелите си, за гаджето си...



Да, Дева има сериозен другар - Лука Саландра, който също е модел. " И най-важното, отстранявам време за себе си, с цел да мога да се съсредоточа върху заниманията си и да си умря ", споделя тя.

За фотосесията на списанието красивата Дева влиза в няколко облика, а зад кадър е фотографа Жулиет Абитбол.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР