Някои хора мързелуват на дивана, други добавят още точки към

...
Някои хора мързелуват на дивана, други добавят още точки към
Коментари Харесай

Пет зодии, които работят твърде много и трябва да намалят темпото

Някои хора мързелуват на дивана, други прибавят още точки към листата си със задания. Ако сте в последната група, може би би трябвало да намалите малко?

Овен

Овенът е припрян да успее, по тази причина прави всичко по силите си, с цел да се изкачи бързо по кариерната стълбица. Той е доста работлив и желанието да извърши всяка задача и да извърши отговорностите си по допустимо най-хубавия метод генерира доста стрес в живота му. Случва се да заплаща висока цена за това. Това е един от признаците, че несъмнено би трябвало да си вземете отмора и да подишате малко този месец.

Дева

Всяко предизвикателство и обвързване тласка Девата към още по-интензивна работа. Колкото повече е на главата му, толкоз по-енергично работи. Проблемът обаче е, че Девата е доста амбициозна и когато попадне във водовъртежа от отговорности, се натоварва с отговорности. Тази почивка би трябвало да бъде малко пауза и да вземете почивката, която заслужавате.

Везни

Везните одобряват всяка задача с огромен ангажимент и се усещат длъжни да я изпълнят по допустимо най-хубавия метод. За страдание този метод генерира доста стрес, което бързо се отразява на здравето на Везните. Забавете и поемете надълбоко въздух. Ако ви липсва време денем – не се опитвайте да „ разтягате “ деня за сметка на съня, връзките с околните и вашето здраве. Тази година намалете листата със отговорности и поставете потребностите си преди всичко.

Стрелец

Стрелецът би трябвало да поеме всичко, което може да понесе, и даже повече. Винаги е подготвен да помогне, желае да реши всеки проблем, да направи всичко съвършено. Никога не отхвърля, когато го помолят да направи нещо. Това кара Стрелеца да се усеща претрупан (въпреки че рядко го признава). Научете се да поставяте ограничавания това лято и не забравяйте, че да казвате „ не “ това е ваше право.

Козирог

Това е може би най-трудолюбивият знак от зодиака. Това го кара да пада на леглото вечер, губейки връзка с действителността. Той стартира работа доста рано и е предан на дилемите си, тъй че не е чудно, че можете да му дадете отмора. Отивай на работа, Козирог, използвай бързо отпуската си, преди да си изгорен професионално от остатък от отговорности.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР