Някои хора казват, че ако шефът кара Ферари“, то работникът

...
Някои хора казват, че ако шефът кара Ферари“, то работникът
Коментари Харесай

Шефът на Tesla е най-стиснатият началник. Печели 40 668 пъти повече от служителите си

Някои хора споделят, че в случай че шефът кара " Ферари “, то служащият би трябвало да може да си купи най-малко нов " Форд “. На чиновниците на автомобилната компания Tesla надали се гледа с положително око, в случай че си купят " Форд “, само че сигурно не могат и да си разрешат чисто нов електромобил.

Справка на Комисията по скъпите бумаги и тържищата в Съединени американски щати демонстрира, че Илон Мъск е получил 40 668 пъти повече пари от средностатистическия служащ на Tesla (средната заплата е 4600 долара), до момента в който междинното съответствие при огромните американски компании е едвам 254:1, пише Bloomberg, представен от Флагман.бг.

В сметката на Мъск са влезнали 2.28 милиарда $, най-много под формата на акции. Като началник на Tesla, той взима едвам 37 хиляди $, само че те са му толкоз ненужни, че даже не осребрява чековете за тях. Заедно с добавките и бонусите, сумата стига 3 милиона $.

Но противоположно на това, неговите чиновници даже не могат да се докопат до
бонуси за приключена цел. За в този момент Мъск си е сложил 16 такива цели, само че компанията му е постигнала едвам 2. Работниците му освен че взимат колосално по-малко пари от шефа си, само че възнагражденията им са по-ниски и от тези на инженерите в останалите автомобилни компании. И даже за тази правдивост те няма на кого да се оплачат – чиновниците на Tesla нямат синдикати. Други милиардери не са толкоз алчни да получават чекове, които не осребряват. Уорън Бъфет получавал едвам 7 пъти повече от междинния чиновник на своя фонд Berkshire Hathaway.

Заплащането му било алегорично, а благосъстоянието си той натрупал от персонално притежавани и търгувани скъпи бумаги. Колкото и да е ненавиждан Марк Зукърбърг поради свадите във Фейсбук, той взима най-символичното заплащане от всички – единствено 1 $. Но не бързайте да се възхищавате на щедростта на милиардера да разпределя заплатата си всред другите чиновници.

Всъщност, той е прибрал 8,85 милиона $ под формата на други отчисления - най-много за защита и частни самолети. С надалеч от алегорични хонорари са Джоунъс Призинг, който взима 2500 пъти повече от средностатистическия чиновник на Manpower, Боб Айгър, който взима над 1500 пъти повече от работещите за Walt Disney и Кевин Джонсън, който прибира 1200 пъти тези, които сервират кафета във веригата му Starbucks.

Но нито един от тях не е толкоз лаком колкото Мъск, който, както споменахме, даже не благоволява да осребри чековете си от Tesla. Но вероятно пази парите си за черни дни, когато компанията му надалеч няма да е отличник при развиването на електрическите коли. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 21 секунди) Рейтинг: 27604 | Одобрение: -25431 Това си е негова работа. Компанията е негова, никой не може да му споделя какъв брой да дава. Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР