Някои хора казваха, че ще имаме 100 дни по-спокойно време.

...
Някои хора казваха, че ще имаме 100 дни по-спокойно време.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Имаме не 100 дни, а един следобед или една вечер за решаване на кризите

" Някои хора споделяха, че ще имаме 100 дни по-спокойно време. Не, става известно, че имаме един следобяд или една вечер - нощес - за решение на рецесиите ", съобщи министър председателят Кирил Петков след първото съвещание на новия Министерски съвет.

" Мога да кажа, че разисквахме много значими и неотложни въпроси на дневен ред. Първата ни тематика беше по отношение на наводненията, които се случват - още на следващия ден ще поканим регионалните шефове на Смолян, Благоевград и Кърджали, които да дадат данни за вреди и да се направи проект, с цел да може страната да се погрижи за потърпевшите хора ", разяснява още той.

Обсъдени са и високите цени на тока, водата и газта - министрите са си дали 24 часа за разбор и взимане на ясни и съответни ограничения.

На трето място е фокусът за зеления документ - до четвъртък ще бъде изработен юридически разбор по какъв начин да бъде въведена сходна мярка и първата стъпка ще бъде въведена на равнище Министерски съвет, след което ще се разиска по какъв начин може да бъде публикувана в цялата страна.

Не Кирил Петков, а президентът Радев ще съставлява страната ни в Брюксел тази седмица, защото сега министър председателят си слага като цели рецесиите в страната.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР