Някои хора изглеждат блестящо и невероятно независимо от възрастта си.

...
Някои хора изглеждат блестящо и невероятно независимо от възрастта си.
Коментари Харесай

И на 90 Джоан Колинс продължава да провокира по бански

Някои хора наподобяват ослепително и необикновено без значение от възрастта си. Като Джоан Колинс, да вземем за пример, която потвърждава, че е неостаряваща - и че на 90 години може с горделивост да носи бански костюм и да го обявява обществено.
 Джоан Колинс, видеото и фотографията ѝ по бански от почивката ѝ във Франция и какъв брой свежа наподобява актрисата на 89 години
Джоан Колинс е на 89 и наподобява ужасно по бански

Не ни се вярваше, че е тя

Известната английска актриса и публицист напълно не възнамерява да излиза скоро в пенсия и да се скрие от обществеността. Напротив, тя се любува на живота и даже зашемети почитателите си с новата си фотография край басейна, на който се отдава на занимания с половинката си Пърси Гибсън (58 г.).

Двойката се радва на слънцето в Сен Тропе, и написа към фрагмента: " Има единствено едно място, където може да бъдеш в тази високоградусова горещина. "

И сигурно може единствено да завиждаме на Джоан - и за визията, и за прелестното място, на което се намира. Както и за щастливата ѝ връзка с 32 години по-младият от нея Пърси, с който са женени от 2002 година

А почитателите на Колинс са възхитени. " Явно, ти остаряваш наопаки. Каква красива двойка сте, благодаря, че ме накарахте да се усмихна и че споделихте един взор към живота си ", сподели един от коментиращите. " Винаги изглеждаш толкоз блестящо, Джоан, страхотна си ", написа различен.

Наскоро звездата разкри, че макар многочислените си оценки и дългите години в бизнеса, не може да си разреши да се пенсионира. И въпреки положение ѝ да е към 50 милиона паунда, тя съобщи пред The Times: " Работя, тъй като би трябвало да прехранвам се. Какви пари мислите, че имам? "

Джоан е считана за една от последните работещи актриси от Златната епоха на, само че не понижава темпото и даже се приготвя за едномесечно театрално турне през сегашния октомври.
 Доналд Тръмп, Джоан Колинс и упоритите опити на Тръмп да получи роля в сериала „ Династия “
Къде не съумява да пробие Деналд Тръмп

И надали в миналото ще успее

Миналата година звездата имаше известни здравословни проблеми и даже се наложи да бъде откарана в болница, напомнят от Metro. Оказа се обаче, че страда просто от притиснат нерв и скоро по-късно още веднъж бе на високи токчета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР