Някои хора чакат цял ​​живот за момент като този. Суперфеновете

...
Някои хора чакат цял ​​живот за момент като този. Суперфеновете
Коментари Харесай

Кели Кларксън помага на директора на Ню Йорк да се ожени по време на концерт в Лас Вегас след собствения си спорен развод

Някои хора чакат цялостен ​​живот за миг като този.

Суперфеновете на Кели Кларксън, Брайън Арцт и Марчело Чаалини, се ожениха на шоуто на поп звездата в Лас Вегас в неделя вечер.

Кларксън, която завърши противоречивия си бракоразвод с някогашния си брачен партньор Брандън Блексток през май 2022 година, потвърди, че към момента има вяра в брака, като оказа помощ за улеснението на сватбата на сцената по време на „ Интимна нощ с Кели Кларксън “.

В клип, популяризиран онлайн, може да се види по какъв начин носителката на Грами предава микрофона си на служителя, който е оженил двойката.

„ Брайън, приемаш ли Марчело за собствен легален брачен партньор вечно, до момента в който гибелта ви раздели? “ пита той, до момента в който Кларксън стои в профил, облечен в черен отбор и висока конска опашка.

„ Да “, дава отговор Арцт, който се появява повърхностно облечен в сива тениска, без съмнение.

След това формалният чиновник пита Марчело: „ Вземате ли Брайън за ваш легален брачен партньор, до момента в който гибелта ви раздели до края на живота ви? “, което кара Чали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР