Някои хора бягат от брака като дявол от тамян. Но

...
Някои хора бягат от брака като дявол от тамян. Но
Коментари Харесай

Зодиите, които ще се СГОДЯТ през април

Някои хора бягат от брака като „ демон от тамян ”. Но за други, които са влюбени до лудост, това е сбъдната фантазия! Ето кои са зодиите, които ще би трябвало да взимат значимото решение през април.
Телец
В взаимния си живот с половината сте минали през редица тествания, а и продължавате да минавате, което ви е „ калило ” като двойка и ви е направило по-отдадени един на различен. Осъзнали сте, че дружно сте в действителност по-силни и е време да го извършите публично. Затова не бъдете чак толкоз сюрпризирани, когато получите ненадейно предложение през април.
Козирог
Личният живот на Козирозите ще се развива много нерешително при започване на месеца, само че след средата всичко стартира да се случва съвсем със светкавична скорост. Може би до този миг сте усещали напрежението у колегата, подбудено от този по този начин значим въпрос, което ви е изнервяло малко или доста. Вече можете да си отдъхнете.
Риби
Пролетният месец е съвършен, с цел да чуете или зададете оня въпрос, от който краката ви ще се подкосят. Няма смисъл да чакате повече, явно това е вашата половинка в живота. Имате бъдеще дружно и още доста хубави страсти, които ви чакат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР