Някои холивудски звезди заявиха желанието си да летят в Космоса.

...
Някои холивудски звезди заявиха желанието си да летят в Космоса.
Коментари Харесай

Холивудските звезди, които вече имат билет за Космоса

Някои холивудски звезди обявиха желанието си да летят в Космоса. Те даже си купиха билети за първото пътешестване, макар че датата на пускане на първия туристически галактически транспортен съд към момента е незнайна. Вижте кои са те в канала във vbox7:

Джъстин Бийбър

Канадският реализатор си купи билет за борда на SpaceShipTwo през 2013 година за $250 000.
 Джъстин Бийбър Gulliver/Getty Images
Аштън Къчър

Актьорът ще стане 500-я пасажер, който ще замине с " Върджин Галактик ". Новината бе доказана от генералния шеф на компанията сър Ричард Брансън посредством неговия блог.

„ Обадих се на Аштън, с цел да го поздравя. Той е разчувствуван като нас от опцията да е измежду първите, които ще пресекат последната граница и ще се върнат, измежду първите, които ще изпитат магията на Космоса ”.

Леонардо ди Каприо

Актьорът е закупил два билета, като един от тях е продаден на търг за 1 млн. паунда, а парите са дарени за щедрост.
 Леонардо ди Каприо Gulliver/Getty Images
Анджелина Джоли и Брад Пит

Двамата подписаха брак през 2014 година За медения си месец, те са си подарили билети за странствуване в открития Космос. За страдание, две години по-късно Джоли подаде документи за бракоразвод и в случай че полета се реализира, те ще би трябвало да излетят дружно един до друг.
 Брад Пит и Анджелина Джоли БГНЕС

Ръсел Бранд

Актьорът бе женен за Кейти Пери в интервала 2010-2012 година. Според The Toronto Sun, певицата му е подарила билет за Космоса за един от рождените му дни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР