Някои холивудски звезди обичат да показват любовта си пред всички,

...
Някои холивудски звезди обичат да показват любовта си пред всички,
Коментари Харесай

Джон Хам вече е женен мъж

Някои холивудски звезди обичат да демонстрират любовта си пред всички, до момента в който други са скромни в това отношение и не споделят доста.

Джон Хам и Анна Оцеола например са се пробвали да запазят в загадка обстоятелството, че са се оженили, само че това, несъмнено, не се е получило. Според TMZ двамата артисти са си споделили " да " през уикенда наоколо до каньонa Андерсън в Калифорния. 

Сред известните посетители на церемонията пък са били сътрудниците им Били Крудъп, Пол Руд и Тина Фей. Първият им танц пък е бил под звуците на песента " You Only Live Twice " от кино лентата за Джеймс Бонд " Чoвек живее единствено два пъти " (1967 г.).

52-годишният Хам и 35-годишната Оцеола се срещат на снимачната площадка на " Момчетата от Медисън авеню " през 2015 година, само че стартират да излизат чак през 2020 година Според People, през февруари тази година двамата са се сгодили.

За първи път Джон Хам и Анна Оцеола се появиха дружно на събитие през предходната година, когато бяха част от афтърпартито на Оскарите. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР