Някои го предпочитат горещо вероятно не ви говори нищо, но

...
Някои го предпочитат горещо вероятно не ви говори нищо, но
Коментари Харесай

Някои го предпочитат горещо: Емилия е секси и гола във ваната

" Някои го избират горещо " евентуално не ви приказва нищо, само че в действителност става дума за един от най-култовите филми с присъединяване на Мерилин Монро. Легендарната русокоска, която и до през днешния ден целия свят обожава, а всичко към нея към момента буди десетки въпроси и полемики. Е, през днешния ден не става дума за нея, само че това кино заглавие несъмнено подхожда на дамата, за която описваме в идващите редове.

Емилия е русото прелъщение на фолк музиката, въпреки в този момент да е минала в тима на брюнетките, само че несъмнено може да се каже, че е секссимвол. Зад красивата и нежна осанка се крие и друго - огромен музикален гений и десетки шлагери. Съвсем скоро певицата показа няколко фрагмента, на които демонстрира по какъв начин си почива, когато не работи. Едно от обичаните занимания на Емилия се оказва горещата сауна. В нея човек в действителност може доста добре да релаксира, а по-късно тялото се усеща необикновено. 

Виж още:

По-късно красивата певица качи и различен кадър, изработен от ваната, като не оставя доста на въображението. В поредицата от снимки в банята, певицата подчертава върху забавен подробност, а точно – фактът, че името ѝ е избродирано върху кърпите. " Само любовта има значение ", написа Емилия като коментар към фрагментите. Не излиза наяве дали звездата е в красивия си дом или в хотел, само че едно е несъмнено - дните на пандемия за Емилия са предопределение за релакс и отмора.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/emilia.online/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР