Някои филми са толкова завладяващи, че не смеем и за

...
Някои филми са толкова завладяващи, че не смеем и за
Коментари Харесай

15 филма, които ви държат в напрежение до последния кадър

Някои филми са толкоз завладяващи, че не смеем и за момент да отклоним взор, с цел да не изпуснем фабулата. Филми, които по този начин превземат съзнанието ни, че се концентрираме оптимално в сюжета и играта, стараейки се да открием значимите улики, преди самите герои.

Такива филми нерядко гледаме и отново, и отново, и отново... Нещо повече, те ни пращат в книжарниците за книгата, по която са снимани, с цел да се потопим още по-дълбоко в заплетената басня, да изследваме всяка спестена от киното детайлност, която ще хвърли нова светлина върху същинската концепция на създателя. Понякога по този начин откриваме и новите си обичани писатели.

Редакторите на BrightSide са съставили лист от няколко извънредно завладяващи кино лентата, които ще съумеят да ви завладеят напълно, без да посмеете да станете даже и за чаша вода преди финалните надписи. Така че - заредете се с всичко належащо за едно удобно гледане на забавен филм и си изберете някое от идващите заглавия. Какво, в случай че сте ги гледали към този момент? Може да сте изпуснали нещо.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР