Някои бракове в Холивуд продължават векове, превръщат се във висша

...
Някои бракове в Холивуд продължават векове, превръщат се във висша
Коментари Харесай

Бритни Спиърс е с най-краткия звезден брак

Някои бракове в Холивуд не престават епохи, трансформират се във висша цел на една връзка – като тези на Кевин Бейкън с Кайра Седжуик или на Том Ханкс с Рита Уилсън. Но други звезди не съумяват да устоят цяла година. Или даже цяла седмица. Завинаги ще бъде мистерия за какво някои от тези романи по този начин ненадейно завършиха. Но постоянно е поучително да се напомнят 10-те най-светкавични брака в историята на Холивуд. Някои толкоз къси, че е изцяло допустимо да сте ги пропусналi, написа DarikNews.

10. Джим Кери и Лорън Холи (1996-1997) – 10 месеца

През 1994 година Лорън Холи се среща с Джим Кери по време на прослушвания за Ace Ventura: Pet Detective. Тя не получи ролята, само че с времето връзката ѝ с артиста се задълбочава на фотосите на „ От малоумен по-глупав “ и през 1996 година те подвигат женитба.

Семейният живот трае 10 месеца, една от аргументите е, че Лорън се нервира да живее в сянката на надалеч по-успешния си сътрудник Джим.

9. Дженифър Лопес и Крис Джъд – 218 дни

Дженифър Лопес и танцьорът ѝ Крис Джъд се ожениха през октомври 2001 година, като устояха дружно единствено осем месеца, преди да се разделят през юли 2002 година Далеч по-малко от първия брак на Джей Ло – с Оджани Ноа, траял 13 месеца.

32-годишната тогава Дженифър Лопес подава заявление за бракоразвод 218 дни след сватбата поради „ непреодолими несъгласия “. Иначе сватбата си я бивало – паднала огромна забава, и 170-те посетители останали удовлетворени.

8. Памела Андерсън и Кид Рок – 122 дни

След развода с Томи Лий, нарочената за „ съдбовна жена “ Памела Андерсън избра друга рок звезда, само че и този път всичко свърши по същия метод, и то в надалеч по-кратък период.

Таблоидните клюки изобилстваха с догадки за какво двамата с Кид Рок се разделят след 4 месеца. Най-забавната от тях е, че Кид изискал бракоразвод поради нейната къса поява в „ Борат “. Далеч по-сериозна бе информацията, че Памела пометнала и по-късно поискала да се разделят. После Кид Рок изрази обществено подозрението си в изказванието ѝ.

7. Рене Зелуегър и Кени Чесни - 4 месеца

Актрисата Рене Зелуегър и кънтри звездата Кени Чесни се срещнаха през януари 2005 година на бенефисен концерт, а през май към този момент бяха семейство. Не им трябваше доста, с цел да схванат, че бързата женитба не е най-хубавото решение и четири месеца по-късно те подадоха молба за бракоразвод.

Така пред Нова година към този момент бяха с чувството, че бракът в никакъв случай не се е случвал. Актрисата подмятна, че някогашният ѝ мъж я излъгал, само че не посочи дали става дума за невярност или за неизпълнено заричане.

6. Никълъс Кейдж и Лиза-Мари Пресли - 3 месеца

Дъщерята на Краля Елвис – Лиза-Мари Пресли, имаше зад тила си 20-месечен брак с Майкъл Джексън от май 1994 до декември 1995 година Тя се омъжи още веднъж – през лятото на 2002 година с Никълъс Кейдж.

Съжителството им търпя малко повече от 3 месеца, преди да се разделят през ноември 2002 година

5. Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис - 72 дни

Приказният брак на Ким Кардашиян с Крис Хъмфрис продължи „ цели “ 72 дни. „ Приказен “, тъй като стартира със женитба за 10 милиона $ на 20 август 2011 година, преди молбата за бракоразвод на 31 октомври 2011 година Излиза, че всеки ден от брака им е коствал по 138 888 $.

Все отново те завоюваха 18 милиона $ за лъчение на церемонията по малкия екран и продажба на извънредни фотоси. Според по-официалните клюки двамата по този начин и не се разбрали къде ще живеят – Ким желала в Лос Анджелис, а Крис – в щата Минесота.

Но в действителност Ким по този начин и не дала прошка на мъжа си, че до момента в който тя се трудила в името на фамилията в Дубай, той се развличал с непозната госпожица в бара.

4. Еди Мърфи и Трейси Едмъндс - 2 седмици

Те се ожениха в Бора Бора, заради което бракът им по този начин или другояче не беше годен в Съединените щати. Две седмици след церемонията те пуснаха изказване до People: „ След доста обсъждане и разискване, ние дружно взехме решение, че ще се откажем от законна гала, защото не е належащо да дефинираме връзките си по-нататък. Въпреки че неотдавнашният алегоричен съюз в Бора Бора беше представител на нашата дълбока обич, другарство и почитание, които изпитваме един към различен на духовно равнище, ние взехме решение да останем другари. "

3. Кармен Електра – Денис Родман: 9 дни

Актрисата и ексцентричният баскетболист с показателния прякор Червея изкараха дружно 9 дни.

А на десетия двойката се раздели без никакви искания един към различен – въпреки всичко 9 дни са прекомерно къс период, с цел да намразиш половинката си.

2. Шер – Грег Олман: 7 дни

Певицата, очевидно вярвала в поговорката „ чеп клин избива “, по тази причина не губила време за опознаване и ухажване, а единствено 3 дни след развода си със Сони Боно, подвига нова женитба – този път с Грег Олман. И един ден през 1975 година те наемат аероплан и се насочат към Вегас, с цел да подпишат.

Но на Шер още веднъж не ѝ провървява: 7 дни след церемонията Грег стартира да злоупотребява с дрога и алкохол, и това прелива чашата на търпението ѝ. След 7 дни тя желае са постави завършек на брака, по-късно Олман още веднъж я завоюва след месец и двамата останаха дружно до 1977 година, когато се разделиха след издаването на дуетния им албум Allman и Woman.

1. Бритни Спиърс – Джейсън Аликзандър: 2 дни

Бритни Спиърс се обвърза за първи път на 3 януари 2004 година в параклиса „ Малката бяла женитба “ в „ греховния град “ Лас Вегас с приятеля от детинство Джейсън Алън Аликзандър.

На потегляне Джейсън считал, че двамата отиват да се позабавляват, само че Бритни го изненадва с предложение за брак. Който сама анулира след 55 ч.

С забавното пояснение, че „ не е разбирала дейностите си “. Впоследствие тя дефинира постъпката си като „ глупава и бунтарска “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР