Някои американски щати бяха обхванати от т.нар. „арктическата вълна“ и

...
Някои американски щати бяха обхванати от т.нар. „арктическата вълна“ и
Коментари Харесай

Неконтролируем пикап с вратите напред по заледен път

Някои американски щати бяха обхванати от така наречен „ арктическата вълна “ и не всички локални автомобилисти бяха готови за последствията от внезапното захлаждане. В Нешвил, Тенеси, видео демонстрира неконтролируем пикап, който се плъзга встрани по улицата.

От предходната седмица в Нашвил въздухът не се е затоплил над -3 градуса по Целзий, а през нощта температурата е спаднала до -12 градуса. В резултат на внезапното захлаждане пътищата са замръзнали и са покрити с ледена кора, което сътвори проблеми на локалните водачи.

Сред тях е и притежателят на пикап Ford F-150, който, както се вижда от видеото, губи надзор и се плъзга няколко десетки метра по улицата, спускайки се надолу. Случващото се е записано от камера за външно наблюдаване.

В мненията под обявата на страницата на WREG News Channel 3 във Фейсбук потребителските отзиви са разграничени по отношение на протичащото се. Някои съжаляват водача, попаднал в рисковата обстановка, до момента в който други настояват, че му липсва опит. Няма информация дали водачът е съумял да спре без да провокира пътен случай.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР