Някогашните свежи хитове като Черно море много е добре“, Пляс-пляс

...
Някогашните свежи хитове като Черно море много е добре“, Пляс-пляс
Коментари Харесай

Туристите по морето взеха на подбив Валери Симеонов

Някогашните свежи шлагери като „ Черно море доста е добре “, „ Пляс-пляс педалите “ и „ Замириса на море “ влязоха тотално в историята след фурора на новото лятно парче на Danny L и Stanx „ Какаовият плаж “. Пуснато единствено преди броени дни, то към този момент всеобщо се припява по нашите курорти, видя и чу кореспондент на OFFNews.
 Затвориха Какао бийч
Рефренът  “Валерката, айде идвай да направиме инспекцията ” се припява всеобщо и на всички места.

Клипът със подигравателен текст се прицели непосредствено във вицепремиера Валери Симеонов. Не единствено създателите му от Party Warriors, само че и туристите взеха на майтап отрасловия зам. министър-председател поради неуместните му инспекции за звук в нощните заведения.

Новият шлагер на бургаските рапъри бе предизвикан от борбата на вицепремиера с Какаовия плаж на Слънчев бряг и провокира негодуванието както на бизнеса, по този начин и на голямо число гости на заведенията.

Хората поясняват безумните инспекции в разгара на лятото като реваншизъм против хотелиери, които не са удовлетворили някакви претенции на изявения бургаски родолюбец или като елементарна нелепост, породена от желанието му да влезе в новините.

Хитът евентуално ще има второ издание, откакто и през днешния ден Симеонов съобщи, че е затворил заведение на нарочения от него “Какаов плаж ”.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР