Някогашната Мис България“ Ивайла Бакалова страда от огромен комплекс, а

...
Някогашната Мис България“ Ивайла Бакалова страда от огромен комплекс, а
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова крие огромен комплекс! Бившата на гаджето й Веско Воденицата 100 пъти по - готина от нея!

Някогашната „ Мис България “ Ивайла Бакалова страда от голям комплекс, а точно – че бившето гадже на сегашния й другар наподобява доста по-добре от нея, научи HotArena.

И има за какво да се тормози. Доли Денкова , която беше дамата до столичния предприемач Веско Воденицата преди той да се залюби с Бакалова, фактически е огромна хубавица . И бие по всички индикатори Ивайла .

Доли е гореща русокоска, с забележими усъвършенствания по джуките. Любимата й прическа очевидно са къдриците, съдейки по преобладаващите й фотоси във Facebook.

Но в случай че ще мерим двете по външен тип – Денкова е най-малко 100 пъти по-привлекателна от Ивайла . Въпреки че брюнетката е била миска, спрямо русокоската наподобява като намачкано пране.

HotArena научи, че с луховете, че Бакалова е бременна от Воденицата, са изрично погрешни . Двамата имат връзка от съвсем година, а последната им обществена изява в България бе преди броени дни – на рождения ден на Веско.

Бизнесменът е направил величествен ваучър в зала на прочут столичен хотел по случай 50-ия му празник. Бил поканил 400 посетители, а на празненството са пели именитите Джипси Кингс и Азис.

Циганската група е лапнала хонорар от 40 000 евро, а родният ромски славей – 10 000 в българска валута.

За огромен кеф на Ивайла Бакалова по-красивата от нея Доли Денкова не била поканена на рождения ден. И по-добре, тъй като щеше да бъде засенчена… И въпреки да се приказва, че Воденицата изхарчил близо четвърт милион за гранде сбирката си, към своите дами бил много свидлив .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР