Някога там се издигала къщата на нейния дядо, в която

...
Някога там се издигала къщата на нейния дядо, в която
Коментари Харесай

Народът Не Трябваше Да Види! Изтекоха Снимки От Двореца На Елена Йончева, Бедна Ви Е Фантазията! Вижте Луска!

Някога там се издигала къщата на нейния дядо, в която е роден и израснал татко й Никола и където е минало нейното детство.



Преди години обаче Йончева и роднините й решили да дадат постройката и земята под нея на компания, която съборила къщата и на нейно място построила жилищен блок. В него тя, майка й Лариса и брат й Иван били обезщетени с по един апартамент Докато техните били напълно естествени като площ, Елена си издействала необятен мезонет.



От фотосите се вижда, че трапезарията на журналистката е с размерите на тристайна панелка, а посред помещението се издига и камина във футуристичен жанр. Масата за хранене е дълга като за банкет, а мебелите, отличаващи се със странни форми и цветове, са дизайнерски и носят своя лична история. Най-фрапантен обаче е „ дворът “ на Йончева, за който в квартала се носели митове. Съседите на Елена не били чували за нещо сходно и се дивели по какъв начин е допустимо хем да си в апартамент, хем да имаш градина.



Идеята в действителност била на половинката на социалистката – проектант Пламен Тодоров, който съумял да трансформира просторната тераса в райска градина.



Екзотичната растителност, сантименталните фенери и креслата за отдих обаче можели да бъдат видени единствено от гостите на Елена и от птичи взор, тъй като с Пламен опасали терасата с висока ограда и избуяли шубраци, с цел да не могат простосмъртните да им досаждат с любопитните си очи.



Снимки: " Ретро "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР