Някога светът е бил много по-обикновено място, а възможността да

...
Някога светът е бил много по-обикновено място, а възможността да
Коментари Харесай

Истински истории: Как една 71-годишна жена шокира света с ужасяващо признание

Някога светът е бил доста по-обикновено място, а опцията да зарежеш всичко и да започнеш нов живот без никой да разбере за това, някак е била по-достъпна от през днешния ден. Времената, в които не е имало мобилни телефони, проследяващи устройства, а интернетът е бил екзотика, са дали шанса на една жена безусловно да избяга от живота си.

Изповедта на 71-годишна дама, чието име остава в загадка, съкруши света, като мнозина даже не имат вяра, че всичко, което ще научите в идващите редове, е истина.

Жената споделя в платформата Reddit, че постоянно се е чувствала невероятна. Защото в годините, в които е била дете, да изпитваш увлечение към личния си пол, е било освен извънредно, а даже неприемливо. И по този начин стартира нещастието в живота на едно момиче, което на 16 година към този момент минава под венчило и става майка на 4 деца. 3 от които се раждат с увреждания - едно с аутизъм и две с диабет. Тя по този начин и не обиква същински брачна половинка си, само че подписва брак с него, тъй като родителите ѝ били твърдо срещу да съчетае живота си с жена.

 дами

Момичето осъзнава все по-силно с всеки минал ден, че изпитва голямо злощастие и бленува да избяга от живота си. Просто да зареже всичко - брачна половинка си и четирите си деца и да стартира начисто. И един ден в действителност го прави. Напук на верността, на майчинския си дълг и на времето, в което се случва всичко.

В диалог с нейна другарка тя споделя какъв брой е нещастна и получава съвет просто да изчезне, като замине за Съединени американски щати и продължи дните си с нова идентичност.

"И по този начин един ден се оказах в американското посолство. Там ми помогнаха да отпътува за Съединени американски щати и да стана бежанка. Защото от дребна ме убеждаваха, че хомосексуалната ориентировка е нещо неприятно. Всеки ден желаех да избягам и най-сетне го направих. Тогава бях на 25 година Нямаше телефони, беше елементарно да зарежа всичко и просто да изчезна от живота на фамилията си.

В Съединени американски щати получих нов паспорт. След време се омъжих наново и родих щерка си. Отново не бях щастлива и взех решение да се разведа. До този миг нито вторият ми брачен партньор, нито петото ми дете знаят за бягството ми и за живота ми, преди да дойде в Съединени американски щати ", признава 71-годишната жена.

 жена

През 2010 г тя най-сетне срещнала индивида, който е чакала цялостен живот и почнала хомосексуална връзка. По-късно двете се оженили, а след толкоз доста години героинята от историята ни се свързала с приятелката си, която в миналото я посъветвала да зареже всичко и да избяга. И по този начин схванала какво се е случило с първия ѝ брачен партньор и четирите деца, които изоставила:

"Всички мислели, че съм била отвлечена и че от дълго време не съм сред живите. Съпругът ми не съумял да се оправи с децата ни и се наложило да ги остави в дом. Бил унищожен от неочакваното ми изгубване и се заклел, че ще ми бъде правилен, по тази причина и не срещнал друга жена до края на дните си. Починал е самичък у дома, мислейки че съм мъртва.

Никой по този начин и не схванал какво се е случло с мен. Нито една жива душа не подозирала за новия ми живот, даже и вторият ми брачен партньор и щерка ми, която се роди тук в Съединени американски щати. ", изяснява още дамата.

И въпреки тази история да пропита с нарцисизъм, загуби и толкоз доста болежка от страна на околните ѝ, 71-годишната жена е откровена, че не съжалява за решението, което е взела преди десетилетия. Много консуматори в мрежата обаче, смаяни от историята, слагат под надълбоко подозрение думите ѝ.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР