Някога по лицето на Земята са бродили гиганти. За тяхното

...
Някога по лицето на Земята са бродили гиганти. За тяхното
Коментари Харесай

Учени от САЩ са унищожили скелети на гиганти

Някога по лицето на Земята са бродили колоси. За тяхното битие се загатва още в Библията и в античния санскритски епос Рамаяна. Останки от великански скелети са открити в Индия, в Пакистан и в Съединени американски щати. Въпреки това формалната археология продължава да отхвърля съществуването им.

Преди дни стана ясно, че Смитсоновият институт е унищожил хиляди човешки скелети на колоси при започване на 1900 година Документите за невижданото заличаване са били засекретени, само че Върховният съд на Съединени американски щати е разпоредил отварянето и обнародването им.

От оповестените данни излиза наяве, че организацията е взела участие в една от най-мащабните интервенции по скриването на доказателствата за съществуването на колоси.

Десетки хиляди човешки остатъци на големите същества са били унищожени по разпореждане на високопоставени държавни водачи. Това е било направено за да бъде предпазена господстващата и до ден сегашен последователност на човешката еволюция.

Първите подозрения за заличаването на човешките остани са били изказани от Американския институт по различна археология AIAA. В отговор Смитсъновият институт дал Американския институт по различна археология на съд за клюка и опит да навреди на репутацията на 168-годишната институция.

Но по време на правосъдната сага юристът на AIAA Джеймс Чаворда съумява да накара част от разпитваните чиновници на Смитсъновия институт да си признаят за съществуването на документи, в които се загатва за унищожените остатъци.

 Скелет

Повратната точка в делото става демонстрацията на бедрената кост с дължина 1.3 м. Тя е живото доказателство, че колосите (исполините) в миналото са бродили по Земята.

Въпросната кост е била благосъстоятелност на института, само че е открадната от върховен чиновник, който я е пазил до гибелта се през 1930 година На смъртния си одър той написа предсмъртно писмо с удостоверение каква загадка крие Институтът.

В писмото си той споделя, че унищожаването на скелетите е извънредно, тъй като въпреки всичко става дума за човешки същества. Ние криеме истината за предците на човечеството, за колосите, населявали Земята преди време, както написа в Библията и други антични текстове, споделя той.

Предвид изложените доказателства Върховният съд на Съединени американски щати постановява Смитсъновия институт да разгласява класифицираната информация за всички, обвързвано с унищожаването на доказателства с доевропейска просвета, както и на детайли, свързани с човешки скелети с по-голям от признатия за естествен размер.

Изнасянето на засекретената информация ще помогне на археолозите и историците да премислят актуалните теории за човешката еволюция.

Официалното обявяване на документите е планувано за края на 2015 година Оповестяването на тайните отчети и документи ще се координира от самостоятелна научна организация.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР