Някога една от най-сниманите жени в света, супермоделът Линда Еванджелиста,

...
Някога една от най-сниманите жени в света, супермоделът Линда Еванджелиста,
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста: Обичах да бъда на модния подиум. Сега се крия и ме е срам

Някога една от най-сниманите дами в света, супермоделът Линда Еванджелиста, живее в усамотение от съвсем пет години. Сега тя най-сетне е подготвена да показа историята си.

56-годишната Еванджелиста споделя за прочувствената и физическа болежка, която хвърли сянка върху живота й през последните години. Тя твърди, че CoolSculpting – известна, утвърдена от FDA процедура за „ заледяване на мазнини “, която е била разпространявана като неинвазивна опция на липосукцията я оставя „ трайно деформирана “ и „ брутално обезобразена “.

People Magazine - Linda Evangelista Shares First Photos of Her Body Since Fat-Freezing Nightmare
— Lipstick Alley (@lipstickalley)
През Септември 2021 Еванджелиста заведе дело, като съди компанията-майка на CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc., за обезщетение от 50 милиона $, като твърди, че не е в положение да работи, откакто е била подложена на седем сесии на CoolSculpting в кабинета на кожен лекар от август 2015 година до февруари 2016 година

„ Обичах да съм на стилния подиум. Сега се опасявам да се сблъскам с някой, който познавам “, споделя тя през сълзи. " Не мога да пребивавам повече по този начин, в криене и позор. Готова съм най-сетне да приказвам. "

В рамките на три месеца след процедурите на Еванджелиста, тя стартира да вижда изпъкналости по брадичката, бедрата и региона на сутиена. Същите области, които тя желае да свие, ненадейно нарастват. След това се появява сгъстяване.

„ Опитах се да го поправя сама, мислейки, че върша нещо неправилно “, споделя Евангелиста и споделя, че почнала да тренира повече и да се храни по-малко.. " Стигнах до миг, в който въобще не ядях. Мислех, че изгубвам мозъка си. "

Накрая през юни 2016 година тя посещава лекаря си. „ Свалих робата си пред него и споделих: „ Не съм яла, загивам от апетит. Какво върша неправилно? “. След прегледа той й слага диагнозата: парадоксална адипозна хиперплазия (ПАХ), като й изяснява, че никакви диети и извършения не могат да оправят положението й.

ПАХ е необичаен непряк резултат, който визира по-малко от 1% от пациентите на CoolSculpting. При него процесът на заледяване предизвиква удебеляване и разширение на засегнатата мастна тъкан. Най-големият проблем с ПАХ е, че в някои случаи може да не изчезне. При доста условия засегнатите области към този момент не се поддават на липосукция или ново лекуване.
   Вижте тази обява в Instagram.

Самата Линда схваща това по сложния метод. През 2016 и 2017 тя се подлага на две липосукции с вяра да усъвършенства външния си тип, само че положението й единствено се утежнява: 
„ Не беше даже малко по-добре “, споделя тя. " Издутините са си там и са твърди. Ако вървя в рокля без особено долни дрехи, ще имам търкане на бедрата до степен, кървене. Защото това не е като търкане на мека лой, а е търкане на втвърдени мазнини. " Тя споделя, че позата й също е била наранена и към този момент не може да държи ръцете си настрана.

„ Надявам се, че мога да се отърва от срама и да оказа помощ на други хора, които са в същото състояние като мен. Това е моята цел. “, споделя тя.

Това е една от главните аргументи моделът да наруши мълчанието си в Инстаграм предходната година, което докара до поддръжка от нейните колежки, в това число Синди Крауфорд, която написа: „ Твоята мощ и същинска същина са вечно разпознаваеми и емблематични! “.

И до момента в който Евангелиста се бори всеки ден, с цел да си върне изгубеното, тя знае едно нещо сигурно: „ Няма да се укривам повече “.
.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР