„Някога” е началото на всяка приказка, която сте чували през

...
„Някога” е началото на всяка приказка, която сте чували през
Коментари Харесай

Влюбете се в някой, който ви заслужава!

„ Някога” е началото на всяка приказка, която сте чували през живота си. Някога ще се появи принца на белия кон, а вие ще сте нежната и красива принцеса, която би трябвало да бъде избавена. Ще се влюбите незабавно и ще живеете щастливо до края на живота си. Колко пъти се случва този тип обич в действителния живот? Отделете малко време и наблюдавайте какво се случва към нас. Приспособяваме се към мъже, които не ни обичат, не ни ценят и не ни заслужават, просто тъй като чакаме оня „ кино тип обич “, в който незабавно ще схванеш кой ще бъде твой до края на вечността. Но дано бъдем почтени, не желаете ли някой, който е заслужен за вас?

Достоен ли е? На това може да се отговори елементарно: в случай че се държи добре с вас и ви почита, значи е по този начин.

Влюбете се в някой, който не се срами да ви покаже какъв брой сте специфични! Онзи ден седях с другари, които бяха дружно от много време и едно от момчетата сподели, че приятелката му е най-красивата жена, която е виждал. Бяхме доста хора на масата, само че той не се интересуваше от това, тъй като не се срамуваше да ни заяви какъв брой доста я обича. Влюбете се в някой като него. Някой, който ще желае да знаете какъв брой доста означавате за него.

Влюбете се в някой, който е наясно с вашите страсти. Ти си жена и сърцето ти те води през множеството време. Ти си сензитивна, нежна и усещаш всичко толкоз надълбоко. Така че за какво не намериш човек, който схваща тези страсти? Някой, който ще откри време да седне с теб и да те изслуша? Твоите страсти заслужават внимание и те заслужават да бъдат лекувани добре. Ето за какво с горделивост мога да кажа, че един мъж е заслужен за вас, в случай че видите, че почита страстите ви.

Влюбете се в някой, който е там за вас.

Как да разберете, че един мъж е заслужен за вас? В момента, в който той пристигна, когато си болна, с цел да ти направи чорба или чай. Той се грижи задоволително за вас, с цел да ви даде цялото време и старания, нужни, с цел да се почувствате по-добре. Когато мъжът е до вас, ще знаете, че всичко е допустимо.

Влюбете се в някой, който е признателен да ви има. Това значи някой, който знае по какъв начин да каже благодаря и някой, който не ви приема за даденост. Ако е признателен, той ще знае по какъв начин да се отнася с вас вярно, с цел да резервира благословията си.

Влюбете се в мъжа, който не ви кара да поставяте под подозрение неговата преданост, тъй като всичко, което желае в живота си, сте вие. Влюбете се в мъжа, който си коства, а това ще разберете по метода, по който ви гледа, тъй като това е най-чистият метод, по който човек може да ви гледа.

Влюбете се в някой, който ви обича. Защото, в случай че той в действителност ви обича, той ще бъде заслужен за вашата обич.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР