Някога чудели ли сте се какво би било да изядете

...
Някога чудели ли сте се какво би било да изядете
Коментари Харесай

Приключенски места за запомнящо се хранене

Някога чудели ли сте се какво би било да изядете вечерята си под вода, на дърво или да във въздуха? Е, можете да извършите всичко нагоре, че и повече, в случай че посетите някой от най-уникалните локации! foodpanda, подбра най-приключенските места за запаметяващ се обяд или вечеря.

Вечеря във водопад (ресторант с водопади, Филипини)

В този другоземен ресторант можете да се разхладите във водата, до момента в който приготвяте локални филипински ястия като прясна риба, скара и ориз. Разположени в курорта Вила Ескудеро, водопадите в действителност са основани от човек, само че несъмнено ще се почувствате по този начин, като че ли сте се натъкнали на естествена хубост, когато вечеряте там.

Вечеря под водата (ithaa ресторант, Малдиви)

Ако сте фен на гмуркането и живота под морето, това място е за вас! Ресторантът е спечелил няколко награди през годините поради 180-градусовата панорамна панорама към красивия океан на Малдивите. Ще се насладите на вкусни ястия като кокосови корички и рифови макаронени произведения от омари, виждаме за какво.

Вечеря в пещера

Италианците несъмнено знаят по какъв начин да създадат изказване с храната и архитектурата си, а Grotta Palazzese сплотява и двете по един величествен метод. Построен в скали в южна Италия, това картинно място е известно място за хора идващи да се насладят на храни като равиоли с телешко филе и трюфел и мус от шамфъстък. Белисимо!

Вечеря в дърво (ресторант за гнездене на птици, Тайланд)

Вие сте длъжни да изпитате адреналин, когато се храните над земята в тайландския екологичен курорт Сонева Кири. Но по какъв начин храната доближава до гостите? Сервитьорите са привързани към ремъка, прикован към цип-линия и те " летят " до птичето гнездо, като ви носят екзотични плодове и локални деликатеси.

Вечеря в снега

Тук може да е много студено, само че на гостите се дават одеяла, топли храни и питиета, и отлично обслужване в този приказен ресторант. Масите и чашите са направени от лед и можете да избирате от няколко апетитни менюта, в това число вегански! /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР