Някакво странно същество сред фризьорките, гримьорките и прочее – Кулагин,

...
Някакво странно същество сред фризьорките, гримьорките и прочее – Кулагин,
Коментари Харесай

Спрете да пробутвате „ВИП” простотии кулагинови!

Някакво необичайно създание измежду фризьорките, гримьорките и впрочем – Кулагин, сее разгром в риалити формат, който сякаш по хипотеза би трябвало да е отдаден на естествените, елементарните хора. Това се прави пред погледа на продуцентите на към този момент западащия в естествените страни формат „ Биг /ВИП/ брадър”, всевъзможни шефове на тв-то, което го излъчва и най-много под носа на регулатора, който хрантутим – Съвет за електронни медии. За тяхно сведение, британците към този момент стопираха своята версия на т.нар.”риалити”.

Признавам, че изгледах последната срамна сцена на предаването под напора на любознание, захранено от мнения на уважавани от мен хора в обществените мрежи. И давам обещание, че скоро няма да повторя. Защото това, което демонстрират на драгия фен - поданик в предаването е, меко казано, непоносимо, мръсно и потресно.

За какво иде тирада? Въпросното необичайно създание Кулагин, което не разбрах дали гримира, фризира или прави и друго, упражнява невиждана вербална и физическа настъпателност по отношение на своите съквартиранти в къщата, някои от които са известни в обществото, като да вземем за пример поп изпълнителката от недалечното ни минало Ваня Костова, изпяла едни от най-нежните балади в естрадата.

Точно нея никому незнайното създание избра да удря и малтретира. Което, съгласно мен, с изключение на, че беше непоносимо за гледане, не трябва да остава безнаказано. Някойси Кулагин удари една главичка в носа и на рап изпълнителя Папи Ханс, не спря да дърдори простотии и нелепости, които евентуално могат да впечатлят единствено антуража му от чалгаджийки и плейметки, основали му самочувствие на „ важен”. Безпрепятствено се нахвърли и върху лекарка, извикана да уйдисва на капризите му измежду нощ и така нататък и тъй наречените

Въпросът е обаче, за какво никой от обкръжението му не го сложи на място? Защо примерно останалите участници в предаването не напуснаха къщата в символ на митинг против гаврите на това невъзпитано, надменно създание? Защо няма санкции за безобразията, които ни пробутват от дребния екран?

Още не мога да допускам на видяното – че един самозабравил се суетлив и тесногръд вид може да бъде налаган като модел и част от обществото ни. Аз отхвърлям да имам вяра, че не можем да се оправим с такива агресори като него, които не би трябвало да са значима част от нашата действителност. Дори да има такива единици, да не ни ги демонстрират от екрана, тъй като пред тв приемниците има и доста деца. А простотията, както знаем, е заразно зло. В края на краищата единствено от нас зависи дали ще позволим да ни пробутват всякакви кулагинци, нали!

Като го гледах, почтено казано, и аз си мислех за Истанбулската спогодба. И за това, че, в случай че ние не дадем съдбоносен отпор на простотията кулагинова и Бог няма да може да ни опази.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР