Някакъв лумпен драскал онзи ден по некролог на починал магистрат

...
Някакъв лумпен драскал онзи ден по некролог на починал магистрат
Коментари Харесай

Соросоидните медии пак манипулират

Някакъв гамен драскал оня ден по некролог на умрял магистрат във фоайето на Специализираната прокуратура и държавното обвиняване му образувало дело за безчинство. После съдът го задържал под стража. Същият хулител, който преди време беше запалил българския байрак и беше уринирал от горната страна му.

Медиите на кръга „ Капитал “ и тези под контрола на Цветан Василев обаче незабавно написаха дълги пасквили, че и в този случай прокуратурата работила изборно, прилагала двоен стандарт и прочие нелепости.

Вчера Специализираната прокуратура излезе със мнение, и то напълно вярно, че съответна публикация съставлява злоупотребата с паметта на техния умрял сътрудник, а потреблението на тази гибел, с цел да се основава операция, е извънредно противен акт.

Нищо повече. Дори не е упомената „ медията “, сътворила тази подигравка, а тя е „ Медиапул “ на някогашната говорителка на Иван Костов.

Само часове по-късно, целокупното медийно соросоидно воинство – „ Медиапул “, „ Клуб Зет “, „ Сега “ и прочие „ издания “, трансформирали се от години в рупори на олигархията, излязоха със заглавия: „ Спецпрокуратурата упрекна Медиапул във вандализъм “, „ Прокуратурата нападна и „ Медиапул “, „ Прокуратурата жигосах „ Медиапул “ поради сериозна дописка “ и прочие.

Като ги прочете, да си каже човек, че прокуратурата надали не е взела на абордаж свободното слово, а всичките „ публицисти “ от кръга „ Капитал “ са към този момент в пандиза, или най-малкото с белезници.

Разбира се най-малко четири пет грантови НПО-та, като АЕЖ и „ Правосъдие за всеки “ няма да пропуснат случая и ще излязат с позиция, че държавното упрекнати мародерства по медиите. Рекетьорите от „ Биволъ “ написаха във фейсбук озлобен пост, по сходство на присъдружната на Цветан Василев организация БОЕЦ, която още през вчерашния ден се изрече по тематиката.

Естествено, ще бъде „ сезирана “ и някоя интернационална соросоидна организация, като „ Репортери без граници “, която още на следващия ден ще ги „ отбрани “, което пък ще е нов мотив за още материали срещу прокуратурата.
Защо го вършат ли? Защо се изкарват „ жертви “ и манипулират?

Защото желаят хората в България и държавните институции да си мълчат, когато някой като тях безочливо се гаври от години с обществото ни.

Защото желаят да фабрикуват на воля клевети и никой да не им търси отговорност. Защото желаят слаба страна и всички нарушители да са „ почтени “ и „ жертви “ на властта.

Защото желаят хората, които им заплащат, като Иво Прокопиев и Цветан Василев, да не влязат в пандиза.
Затова и ще крещят есента срещу държавното управление и срещу претендента за основен прокурор Иван Гешев.
Защото им объркват проектите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР