Някак си така стана съвпадение във времето, че кризите започнаха

...
Някак си така стана съвпадение във времето, че кризите започнаха
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Имаме огромни дефицити в механизмите, с които управляваме живота

Някак си по този начин стана съвпадане във времето, че рецесиите започнаха да следват една след друга, което единствено по себе си демонстрира, че имаме големи дефицити в механизмите, с които управляваме живота си въобще.
Това сподели в предаването " 120 минути " по бТВ вицепрезидентът Илияна Йотова.

" Дано да не отнесем и някоя санкция от страна на Европейската комисия. Не сме регулирали кои язовири ще се ремонтират и кои не. В България има доста необичайно чувство що е незабавна мярка, откакто една незабавна мярка може да има отминалост повече от две години и отново да не е решен въпросът ", разяснява Йотова.

" Никой не може да ме убеди, че месеци наред никой не е забелязал какво става с язовир Студена и никой не е уведомил съответните управляващи. Аз съм безусловно сигурна, че има специалисти, които не са си мълчали, единствено че тяхното безмълвие явно не е било чуто. Понякога има едно безмълвие, което крещи повече от едвам се каже на глас. Визирам това, че може по политически аргументи тематиката да е била оставена настрани ", сподели още вицепрезидентът.

Традиционните партии ще създадат опит да " позеленеят ", тъй като това желаят младежите. Няма конгрес в света, на който тематиката за екологията и климатичните промени да не участва. Няма да е надалеч времето, когато ще се роди същинско зелено придвижване в България. То ще бъде подбудено от нужда, и това ще бъде най-категоричното, най-откровеното раждане на една политическа мощ " предвижда вицепрезидентът Илияна Йотова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР