“Някак си ми е лесно и свободно на душата да

...
“Някак си ми е лесно и свободно на душата да
Коментари Харесай

Петър Москов: Лесно ми е на душата

“Някак си ми е елементарно и свободно на душата да приказвам, тъй като КОД беше и е пореден в задачите и постъпките си. Ние ясно казахме против какво сме - розовия революционен безпорядък. Българска социалистическа партия, клонинги на Българска социалистическа партия демократичен и зелен национализъм – всичко под юмрука на президента, което се е строило в една фаланга и споделя, че желае да управлява”.

Това съобщи в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS ръководителят на КОД Петър Москов в отговор на въпроса кого припознава партията му измежду тези розови революционери.

Той уточни, че КОД са споделили против какво са, и големият проблем пред нацията са държанието и поръчките на политическите партии.

„ Защото доста от тях сега декларират с кого няма да вършат нищо. Резултатът обаче ще бъде, че на 4 април българските жители ще гласоподават за нещо, което ще бъде един неосъществим парламент. Невъзможно от позиция да се направи едно честно от идеологическа позиция мнозинство”, съобщи Москов.

И добави: „ Ние в КОД сме честни и ясни и по тази причина не се тормозя да приказвам. След като казахме против кого сме и какво е огромното ни терзание, ние казахме и какъв е изходът от това. За нас изходът е мощен десен съюз”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР