НЙ Джетс получиха ясен сигнал да зачеркнат всякакви надежди този

...
НЙ Джетс получиха ясен сигнал да зачеркнат всякакви надежди този
Коментари Харесай

Дарнолд под карантина заради мононуклеоза, пропуска сезона?

НЙ Джетс получиха явен сигнал да зачеркнат всевъзможни очаквания този сезон. Три дни откакто разпиляха 16 точки задатък и изгубиха вкъщи от Бъфало с 16:17 „ реактивните” останаха без титулярния си куотърбек. Сам Дарнолд е с мононуклеоза и ще бъде подложен под карантина до второ разпореждане.

Плеймейкърът пропусна тренировката в сряда поради възпалено гърло, а докторите разкрили, че казусът е много по-сериозен. В момента Дарнолд е заключен в жилището си, а почитателите на Джетс се готвят за следващия ранен избор в драфта следващата година.

Мононуклеозата се предизвиква от вируса на Епщайн-Бар и води до висока температура, пресъхнало гърло, увеличение на лимфните възли по шията, отичане на далака и обща изнемощялост. Въпреки че в множеството случаи излекуването лишава 2-4 седмици практикуването на контакни спортове не се предлага за интервал до три месеца поради заплахата от скъсване на далака и солиден вътрешен кръвоизлив. По тази причина никой не се наема с прогноза по кое време или дали въобще до края на сегашния сезон Дарнолд ще се върне в игра.
Отсъствието му е голям пестник за ESPN, които в понеделник чакаха борба на младите куотърбекове в мача Кливлънд – НЙ Джетс. Вместо това Бейкър Мийфийлд (Клив) ще се изправи против едно от доста КБ недоразумения на Джон Елуей – изгоненият след два сезона в Денвър Тревър Симиън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР