НВЛ отново домакинства съдийски семинар с участие на треньори от

...
НВЛ отново домакинства съдийски семинар с участие на треньори от
Коментари Харесай

Съдийски семинар с треньори от клубовете в НВЛ

НВЛ още веднъж семейства съдийски семинар с присъединяване на треньори от клубовете в Лигата
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Ден преди началото на финалния шампионат за Money+ Купа България 2023, провеждащ се в Пазарджик, НВЛ още веднъж семейства съдийски семинар с присъединяване на треньори от клубовете в Лигата. Събитието се провежда от НВЛ взаимно с НСВК (Национална съдийска комисия по волейбол).
 Живко Желев: Надявам се шампионатът Money + Купа България 2023 да бъде доста оспорван Живко Желев: Надявам се шампионатът Money + Купа България 2023 да бъде доста оспорван
Разискани бяха най-новите трендове в съдийството, както и настоящи правила и промени в играта. Богатия си опит споделиха лекторите Алекасндър Виналев, Ваня Първанова и Атанас Върбанов.
 Александър Иванов: За нас, като клуб, е чест да домакинстваме на финалните борби на Money + Купа България 2023 Александър Иванов: За нас, като клуб, е чест да домакинстваме на финалните борби на Money + Купа България 2023
“Съвременното съдийство се развива с всеки минал мач, а нашето състезание е все по-оспорвано и с доста забавни обстановки (както спортно-технически, по този начин и съдийски). За да не отстъпва единият аспект на другия, най-логичното е да организираме този семинар, на който представителите на тимовете да имат опция да чуят за настоящите трендове в съдийството. Надяваме се, че изясняватето на някои противоречиви моменти да остави фокуса върху волейболната игра вместо върху други странични фактори. Това е част от политиката на НВЛ за взаймодействие и добра кооперация със съдийската комисия, в която посока ще продължим да работим и с други начинания ", показа Александър Виналиев, ръководител на комисията по разпоредбите на играта, подготовка към съдиъската комисия в България.
 Кметът на Пазарджик Тодор Попов: Това е следващ прекрасен ден за нашия прекрасен град! Кметът на Пазарджик Тодор Попов: Това е следващ прекрасен ден за нашия прекрасен град!
На събитието участваха Живко Желев, президент на НВЛ, както и Борис Халачев, координатор на съдиите към БФВ.
 Атанас Върбанов: Нямаме самообладание да стартира същинският волейболен театър Атанас Върбанов: Нямаме самообладание да стартира същинският волейболен спектакъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР