NVIDIA стартира нова програма за лоялност за привличане на купувачи.

...
NVIDIA стартира нова програма за лоялност за привличане на купувачи.
Коментари Харесай

NVIDIA раздава играта Destiny 2 на купувачите на графичните карти GeForce GTX 1080 и GTX 1080 Ti

NVIDIA започва нова стратегия за преданост за привличане на купувачи. Този път тя докосна графичните ускорители GeForce GTX 1080 и GeForce GTX 1080 Ti . Що се отнася до името на акцията, то тя получи наименованието “ New Legends will Rise ” и планува раздаването на играта Destiny 2, на всички които си купят по-горните модели.

Както оповестява източникът, дружно с графичните карти, купувачите получават и специфичен ваучър, който се задейства на формалния уебсайт на NVIDIA , за приемане на ключ за безплатното събаряне на цифровите версии на игрите. Припомняме на нашите читатели, че Destiny 2 съставлява онлайн-шутър от първо лице Activision, който ще излезе за Windows на 24-ти октомври тази година на услугата Battle.net.

Предложението на “ New Legends will Rise ” е за референтните и нереферентни модели на GeForce GTX 1080 и GeForce GTX 1080 Ti . Картите ще се популяризират по комерсиалните канали. Освен това, купонът за свалянето на играта ще получат и купувачите на ноутбуците, основани на нагоре упоменатите видеокарти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР