Nvidia разкри датата на дългоочакваната премиера на своята нова видео

...
Nvidia разкри датата на дългоочакваната премиера на своята нова видео
Коментари Харесай

RTX 2070: вижте какво носи Turing архитектурата на достъпна цена от 17 октомври

Nvidia разкри датата на дълго чаканата премиера на своята нова видео карта RTX 2070 . Тя е 17 октомври и въпреки, че публично би трябвало да изчакаме бенчмарк тестванията, тя ще дойде като извънредно мощна карта, която в това време е по-достъпна за запалянковците, в сравнение с други сходни варианти.
Следвайки GeForce RTX 2080 и RTX 2080 Ti, Nvidia пуска брандираната като по-достъпна GeForce RTX 2070 на 17 октомври в своите онлайн магазини и в комерсиалната верига. Новата Turing архитектура носи бленуваната ray tracing техтология, въпреки за момента да сме много лимитирани във опциите за практическо тестване в действителни приложения.

Имайки поради солените цени на RTX 2080 Ti и RTX 2080, релативно мощната RTX 2070 се явява решение за необятен кръг геймъри, които търсят ъпгрейд и желаят да видят новите резултати, вероятни с помощта на Turing. Цената на картата стартира от 500 $.

RTX 2070 има периодичност от 1620 MHz и 8GB GDDR6, до момента в който специфичната Founders Edition подвига мегахерците до 1710 MHz, само че пък коства със 100 $ повече. Наличните изходи за връзка са DisplayPort, HDMI, USB Type-C и DVI-DL.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР