NVIDIA пусна най-новия пакет графичен драйвер GeForce Game Ready 536.67

...
NVIDIA пусна най-новия пакет графичен драйвер GeForce Game Ready 536.67
Коментари Харесай

NVIDIA пусна драйвер с поддръжка на GeForce RTX 4060 Ti 16GB, както и нови игри

NVIDIA пусна най-новия пакет графичен драйвер GeForce Game Ready 536.67 WHQL. Той прибавя поддръжка на DLSS 3 технологията за мащабиране на изображенията за игрите Portal: Prelude RTX и Ratchet & Clank: Rift Apart. В допълнение, новият програмен продукт включва и DLSS 2 поддръжка за играта Remnant II.

Производителят също по този начин отбелязва, че към драйвера GeForce Game Ready 536.67 WHQL е добавена поддръжка на графичната карта GeForce RTX 4060 Ti с 16 GB памет.

Списъкът с поправени проблеми наподобява по този начин:

потреблението на филтри Freestyle в приложението GeForce Experience може да аргументи сривове на играта. поправено е несъразмерното закъснение на DPC на видеокартите с Ampere архитектурата.

Списък с известни проблеми:

на графичните карти от серията Maxwell се следи доста утежняване на продуктивността в играта Halo Infinite. елиминирани са проблемите със стабилността на играта Battlefield 2042 при потребление на филтрите GeForce Experience Freestyle.

Новият драйвер също по този начин има за цел да се оправи с проблемите със стабилността на приложенията за основаване на цифрово наличие, породени от несъразмерното потребление наизуст. В някои случаи обаче инсталирането на посочената актуализация води до ниска непоклатимост в игрите Stable Diffusion и DaVinci Resolve. Тези проблеми ще бъдат поправени при бъдещите актуализации на драйверите.

Можете да изтеглите драйвера GeForce Game Ready 536.67 WHQL от формалния уебсайт на NVIDIA или посредством приложението GeForce Experience.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР