Nuvolo е една от най-бързо развиващите се софтуерни компании в

...
Nuvolo е една от най-бързо развиващите се софтуерни компании в
Коментари Харесай

Nuvolo откри „Център за технологии и иновации в София

Nuvolo е една от най-бързо разрастващите се софтуерни компании в Съединени американски щати за 2018 година, като през 2019 година тя продължава сполучливото разгръщане на бизнеса си с откриването на Европейска Централа в Лондон и “Център за технологии и иновации” в София. В световен мащаб Nuovolo е един от най-големите и най-бързо растящите самостоятелни софтуерни снабдители на решения, построени върху ServiceNow и оглавява листата на най-иновативните компании в света на Forbes.



Еворпейската агресия на Nuvolo

Европейската агресия на Nuvolo е естествено продължение на успехa на компанията в Съединени американски щати и има за цел да адресира растящата потребност от съвременни софтуерни решения за цифрово ръководство на здания и уреди. От основаването си, Nuvolo отбелязва експоненциален растеж на потребителската база и партньорската мрежа, утроявайки облагата си на годишна база, през последните години. Инвестициите в Европа са разумна част от фокуса ѝ към световно наличие.

„ Европа е стратегическа стъпка за Nuvolo и съставлява изключителна опция за развиването на бизнес. Ние сме уверени, че можем дa надхвърлим темпове на напредък в Съединени американски щати, защото модернизацията и цифровата промяна водят до основаването на доста нови бизнес връзки на този пазар. В резултат на това вършим обилни вложения в построяването на нашия бизнес там, като в същото време планираме доста разширение през 2019 - 2020 г.”, разяснява Том Станфорд, основен изпълнителен шеф на Nuvolo, като прибавя, че упованията са компанията бързо да се трансформира в водач на пазара за съвременни IWMS в Европа.

Център за технологии и иновация” в София

“Център за технологии и иновации” на Nuvolo беше открит при започване на 2019-та година в София, дружно със основаването на централата на компанията в Лондон. За малко време той съумява да притегли опитни експерти в главните направление на развиване - Разработване и развиване на нови софтуерни артикули, Технологични нововъведения, Въвеждане на процеси и технологии за цифрово ръководство на здания и уреди.

„ Продължаваме интензивно да разширяваме екипите, като планираме бързи темпове на напредък, заради огромния брой клиенти и планове на европейския пазар. Едновременно с това сме мощно фокусирани върху построяването на просвета, в която силата на стартъп духа да се съчетае с високото равнището на познания и пълномощия, които чакат клиентите от ентърпрайз сегмента в Европа. Имаме опция да предоставим среда с достъп до новаторски технологии, в която екипите да развиват както съперници механически пълномощия, по този начин и да следват кариера, която най-ефективно дава отговор на техните ползи, гении и фокус за личностно развиване “, съобщи от своя страна Ангелина Джаджева, HR Manager в Nuvolo. По думите ѝ центърът в София ще даде опция на нашия пазар да взе участие интензивно в най-новите разработки в областта на автоматизация на бизнес процеси и нововъведенията в развиването на облачни решения.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР