Нусрет Гьокче, който е по-известен в социалните мрежи като Salt

...
Нусрет Гьокче, който е по-известен в социалните мрежи като Salt
Коментари Харесай

Известен готвач хвърли ръкавицата към Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър

Нусрет Гьокче, който е по-известен в обществените мрежи като " Salt bae " желае да се опитва в бойните спортове. Атрактивният му метод на осоляване, подслади живота му, като го направи международно прочут, а той от своя страна не губи време и се възползва оптимално от известността си, отваряйки заведения за хранене на всички места, където хората имат интерес към него. 36-годишния шеф-готвач съществено обмисля да се опитва в ММА и не се опасява от никого.

Salt Bae wants to fight @TheNotoriousMMA and @TeamKhabib...

Stick to cooking mate... pic.twitter.com/gHILILc0i6
— SPORTbible (@sportbible) December 3, 2019 Гьокче споделя, че всяка заран става рано, с цел да тренира, а по-късно работи през целия ден. Нусрет е подготвен да се бие с най-хубавите в UFC и си пожела Хабиб или Макгрегър:
" Аз съм месар, само че одобрявам и спорта. Ставам рано всяка заран, с цел да упражнявам, а по-късно работя. Разбира се, че спорта е доста значим.
View this post on Instagram
#saltbae #salt#saltlife

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on Nov 5, 2019 at 2:00am PST

Храната, месото и протеините са доста значимо за всеки състезател. Готов съм за Хабиб, Макгрегър и всички останали. Да, почитам ги, само че един ден в случай че ме поканите, то тогава ще съм подготвен за пердах. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР