Нурмагомедов спечели мача, но аз спечелих битката - така Конър

...
Нурмагомедов спечели мача, но аз спечелих битката - така Конър
Коментари Харесай

Конър Макгрегър: Нурмагомедов бяга от реванша

" Нурмагомедов завоюва мача, само че аз завоювах борбата " - по този начин Конър Макгрегър заключи случилото се по време на и след дуела му с Хабиб Нурмагомедов през октомври предходната година.
 Нурмагомедов смачка Макгрегър и подпали Вегас
Как Нурмагомедов подпали Вегас

Мачът, който ще помним дълго време

Ирландецът неотдавна взе присъединяване в подкаста на специалиста по самоусъвършенстване и life coaching Тони Робинс и разкри цялостен куп елементи за настройките и вълненията си по отношение на ММА спорта.

Според думите на Макгрегър, загубата му от Хабиб е била резултат от това, че е спрял да слуша вътрешния си глас, който му е оказал помощ да построи блестящата си кариера, и е почнал да обръща внимание на външни отзиви и хрумвания.
 Снимка 382555

Ирландецът има вяра, че все още той печели борбата с Нурмагомедов, аргументирайки се с това, че той финален е нанесъл удар по време на мелето, което се разигра след мача му с руснака.

MMA първенецът даже упрекна Нурмагомедов и екипа му, че по всякакъв начин заобикалят реванш и бягат от договаряния по въпроса.

Като оставим разговора по адрес на Нурмагодмедов настрани, изявлението на Макгрегър с Тони Робинс несъмнено ни подухва мемоари за ирландеца от преди няколко години, когато говореше по-малко и действаше повече.

В диалога Макгрегър разкрива много за пътя, който е извървял от позицията си на чирак-водопроводчик до спечелването на купите в две UFC категории. От казаното излиза наяве, че Макгрегър още веднъж е почнал да залага на силата на визуализацията и преодоляването на вътрешния си глас - способи, които, той твърди, са му донесли популярност и триумфа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР