Нургюл Салимова коментира ремито с черните фигури срещу Катерина Лагно

...
Нургюл Салимова коментира ремито с черните фигури срещу Катерина Лагно
Коментари Харесай

Нургюл: Радвам се, че се стабилизирах след тежката загуба

Нургюл Салимова разяснява ремито с черните фигури против Катерина Лагно късно нощес, което ѝ отреди актив от 3 точки на средата на Турнира на претендентките.
Прочетете още
“Не съм сигурна дали ремито беше добре. Жертвах пешка и бях в добра позиция на дъската. След рокадата обмислях много хрумвания и не бях сигурна коя тъкмо да употребявам. Все отново, реми с черните може би е положителен резултат. В нито един миг не бях в по-добра позиция от нея и може би не можеше да направя доста повече.

Първата част на шампионата мина и не се разви изключително добре за мен. Имам 3 точки от 7 вероятни. Вчерашната загуба от Горячкина беше тежка, тъй като не следвах най-хубавия проект и изгубих като дете. Радвам се, че се стабилизирах след толкоз тъжно проваляне.

За втората част на шампионата няма да трансформирам нищо изключително. Все едно стартира нов шампионат и се надявам да премине по-добре.

Иван Чепаринов ме приготвя доста добре, само че не помня верните ходове. Той отиде на блиц шампионат, в който и аз можеше да вземам участие, в случай че нямах Турнира на претендентките. Той се оправи ужасно и раздели първото място, тъй че най-малко един от нас се показва добре.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР