Нумеролозите твърдят, че всеки човек има свои щастливи числа. Те

...
Нумеролозите твърдят, че всеки човек има свои щастливи числа. Те
Коментари Харесай

Кои са щастливите числа за твоята зодия?

Нумеролозите настояват, че всеки човек има свои щастливи цифри. Те би трябвало да вземат участие във значимите решения в живота, с цел да бъдат те сполучливи. Зодиакът дава сведения, че числата са свързани със знаците. Всяка зодия има свое число, което го води по пътя към триумфа и има мощно влияние върху личността.

Да забележим коя зодия с кои цифри образуват щастлива композиция.

Овен

Това е зодията на хората, които не се боят да рискуват и постоянно залагат в лотарийни игри. Щастливото им число е 3. Всеки трети ден от седмицата и тройка в календарния месец е време, когато могат да се насладят на насладите в живота, тъй като щастливото им число ще работи в тяхна изгода. Късмет им носят също 1, 13 и 24.

Телец

Числото 6 управлява любовния живот на този знак, само че и освен него. Числата 4 и 9 също са положителни цифри за тях. Ако желаят да залагат в някоя игра, могат да се доверят и на 9 и 21.

Близнаци

 Кои са щастливите цифри за твоята зодия?

Числото 4 носи доста триумф на Близнаците. Силата, знанията и ясният взор върху живота ще бъдат на тяхна страна, в случай че се доверят на четворката. Особено потребна ще е тя за търговците и работещите в медии от този знак. За тези, които играят с цифри, за са завоюват, добър избор е и цифрата 2.

Рак

Числото 2 носи триумф и самочувствие в живота на Раците. Ако комбинират двойката със 7 шансът ще бъде още по-стабилно на тяхна страна. Трябва да заобикалят цифрата 1, тъй като то въздейства отрицателно на знака. Числата 8 и 17 са целесъобразни за тотото и другите хазартни игри.

Лъв

За царствената зодия 1 е щастливото число. На другия полюс за тях е цифрата 2, то носи единствено негативи за знака. Ако някой представител на знака ще залага на цифри, може умерено да избере 3, 19 и 33.

Дева

Числото 4 носи доста триумфи в живота и на този знак. Хазартно настроените персони сред Девите могат на употребяват за собствен шанс 5 и 10, те няма да ги подведат.

Везни

Числото 6 ще носи шанс на Везните, а добър избор във значими моменти са и числата 4 и 9. За фиша в тото игрите или в казиното може да залагат умерено на 11, 22 и 33.

Скорпион

За Скорпионите 3 е щастливо число. Ако тези представители на знака живеят на адрес с тази цифра, това ще им донесе доста наслада и шанс всеки ден. Когато залагат някъде, постоянно би трябвало да се доверяват на 4, 12 и 36, те са техният залог за облага.

Стрелец

За Стрелеца 5 е късметлийското число. Може на него да се залага и в хазартни игри, а също и на 9, то им носи облаги.

Козирог

 Кои са щастливите цифри за твоята зодия?

Числото 7 е сполучливото за този знак. Носи им благополучие и обич. Ако залагат някъде, могат да се доверят на 2 и 17.

Водолей

Числото 8 подтиква Водолея и е добре негово изображение да се носи и като амулет, то им носи прилив на сила. 3, 9 и 27 са късметлийските им цифри при залагане.

Риби

За тази суеверна зодия цифрата 9 е напряко магическо. Може на него да залагат, а в случай че го комбинират с 1, шансът им се ускорява. Тези цифри носят на Рибите материални облаги и укрепват духа им. Ако играят на хазартни игри 6 и 16, също ще им донесат триумф.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР