Нумеролози казват, че часът на раждане на един човек определя

...
Нумеролози казват, че часът на раждане на един човек определя
Коментари Харесай

Часът на раждане определя съдбата ви

Нумеролози споделят, че часът на раждане на един човек дефинира личността му и даже цялото му бъдеще. Експертите са уверени, че точно тези числа оказват голямо въздействие върху живота на индивида.

Според тях има огромно значение в какъв час си се родил. Съдбата ти е избрана точно от това по кое време си проплакал на бял свят. Знаейки тази информация може да разберете доста неща за бъдещето си.

В идващите редове ще ви разкрием какво ви чака според от часа ви на раждане, осведоми jenata.blitz.bg.

00:00 до 02:00 часа

Родените в първите часове на деня са хора, които е значимо да не не помнят за произхода си и постоянно да се връщат към корените си. Тези хора обичат фамилията и за тях е значимо да се усещат безвредно и на познати места.

Такива хора се стремят към непоклатимост и сигурност, а фамилията играе голяма роля в живота им.

02:00 до 04:00 часа

Родените по това време са доста неспокойни и са любопитни. Те непрестанно задават въпроси и търсят нещо ново. Те са атрактивни и постоянно подготвени да изследват непознатото и бъдещето. Чудесно би било да се занимават с публицистика. Родените в тази времева рамка са мъдри и отлични комуникатори. Обичат да четат, пишат и пътуват. Обожават спорта

04:00 до 06:00 часа

Хората родени в този часови диапазон обичат да се грижат за себе си и за личния си разцвет и рационализиране. Те се стремят към материално благоденствие.

Тези хора обичат да споделят и да оказват помощ на хората, базирайки се на опита си. Ентусиасти са и съумяват да въодушевяват и стимулират близките. Те са практични и сантиментални по едно и също време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР