Нула, нула лева субсидии за БСП и тогава ще ТЕ

...
Нула, нула лева субсидии за БСП и тогава ще ТЕ
Коментари Харесай

Нора Стоичкова към Горанов: Имаме право да Ви критикуваме и дори да Ви поискаме оставката

”Нула, нула лв. дотации за Българска социалистическа партия и тогава ще ТЕ запитвам къде ще си намериш работа! ”. Така Владислав Горанов, министър на финансите, отговори на настояването ми да каже от него ли идва идиотската концепция първият ден от болничните да не се заплаща. Знаете, че от през вчерашния ден гърми скандал из цялата страна.
Днес министър Горанов си изпусна нервите. Не тъкмо от моето гледище за съответен отговор, а от обстоятелството, че отвред сътрудниците го нападнаха с един и същи въпрос - какъв е смисълът от това и най-много какъв брой пари ще спестят работодателите, които ръкопляскат на всички щурави медийни патици, които кабинетът на Борисов пуска. Даже няма да намеря нито един сътрудник в гилдията, нито пък във Facebook, нито в кварталната механа, който да не знае за какво работодателските Му организации ръкопляскат когато би трябвало.

Но нещо с медиите Му се случва, щом през днешния ден ВСИЧКИ сътрудници, без един-двама, се емнаха крепко да оказват помощ да спасим болничните. Това усети министър Горанов и по тази причина се издразни.

И различен път си е разрешавал това да го приказва на други сътрудници. А пък един от депутатите Му, на който му викат на галено - Мозъка още лятото ме заплаши, че от септември няма да имам работа. Пък в този момент към този момент е ноември, тъй че...

И да, можех и по-добре да го наредя! Само че трябваше да сляза на равнището на махленското държание на министъра Горанов, който даже не подозира, че таман със залъка БСТВ може крепко да се задави.

Първи път - дамаджана за вода - затвориха ТВ 7, че им бъркаше в... проектите по едно време, банкрутираха и КТБ, че да я разграбят, пък ние да им платим за това..

Втори път - затвориха устата на опозиционната BIT, тъй като там ги сапунисваха най-добре, а раздутото им его мъчно носи на пердах и на рецензия...

Сега за трети път са се емнали против БСТВ. Целия ГЕРБ против една медия. Пречи им, че ги питаме всъщност. И обидчиви, че и раздразнителни от горната страна на това!

Горанов даже не подозира по какъв начин по този начин могат да се извъртят нещата в страната, че таман от ефира на БСТВ да чуе по какъв начин към този момент не е министър. Тогава ще го питаме на кого какво счита да отреже, че да се избави от любовта на народа, с който се гаври. Защото гъбаркането с медиите е грозно, безочливо гъбаркане точно с тези 5 милиона българи, които им сърбаме супата на ГЕРБ към този момент 12 години. И плащаме налози, осигуровки, дедесета, като лишаваме децата си от естествен живот. За да може той да се движи като баровец с черен мерцедес, със странна бургарска регистрация, апропо, - да кажем, - от Министерството на финансите до Народното събрание. Щото пеш е надалеч за тънките му италиански подметки.

Към Горанов имам единствено едно увещание: Вашата заплата, демесета, бонуси и каквото там ви се събира като ОФИЦИАЛЕН месечен приход, го плащаме и ние, публицисти, оператори, монтажисти, работещи в БСТВ. Плащаме ви заплатата, през налозите, които събират подопечните ви ведомства, господин Горанов!

Плащаме ви заплатата, преди да идем да купим самун в близкия магазин и да си нахраним децата! И по тази причина имаме право да Ви подлагаме на критика, да ви задаваме въпроси и даже имаме гражданското право да Ви желаяме оставката! Във всяка една европейска страна за държание пред камера и публицисти, като днешните ви изцепки в парламентарните коридори, министерското Ви кресло щеше да е празно още от обяд.

Пусто и празно като жалкото Ви наличие в политиката, което самият Вие оценихте преди време само като блян към персонално обогатяване. Хората може и да са не запомнили, по тази причина ще припомня, че един път към този момент си подавахте оставката през 2013 година, тъй като 3000 лв. заплата като народен представител от ГЕРБ не ви устройваше. За всичко останало, което занапред ще се свързва с Вашето име - ще има и разследване, и съд. Нямайте подозрение в това, с цел да не останете сюрпризиран, когато пристигна денят.

А съм сигурна, тъй като в задоволително дългата си кариера на публицист съм виждала ВСЯКАКВИ наглеци и министри. И на всички тях съм изгледала гърбовете, не противоположното.

Нора Стоичков, Facebook


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР