Нужна е подкрепата на българските граждани, за радикална промяна в

...
Нужна е подкрепата на българските граждани, за радикална промяна в
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: В България е нужна радикална промяна

Нужна е поддръжката на българските жители, за радикална смяна в България, която да изведе страната от безпътицата. Това сподели пред „ Фокус “ зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Жельо Бойчев за разискването на документа „ Визия България “.
" В страната има няколко добре развиращи се градски центрове, от там нататък райони с липса на всевъзможен тип вероятност ", сподели той и изясни, че Българска социалистическа партия желае да организира полемика с жителите, а систематизираните отзиви и решения да бъдат поместени в документа, с цел да бъде той оптимално потребен.
„ Ясно е, че този социално-икономически модел за развиване на страната се изчерпа. Ясно е, че протичащото се сега подлага съществени правила на народна власт под подозрение. Все по-голямото неравноправие в българското общество води до неустойчивост и обществено спорове и рецесии. Трябва да подсигуряваме бъдещето и вероятността на страната и на българските жители. Считаме, че това което предлагаме е част от нужните ограничения.
Много труд, срещи и диалози ще бъдат нужни, с цел да се приключи този материал. Най-важното е той да ангажира силата на болшинството български жители. Само по този метод можем да излезем от тежката обстановка, в която се намира страната “, сподели Бойчев и изясни, че в случай че левицата вземе властта, ще предприеме радикални ограничения в ръководството на България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР