Нужен е , за да могат българите да посрещнат елементарните

...
Нужен е , за да могат българите да посрещнат елементарните
Коментари Харесай

Атанас Зафиров от БСП: Нужен е таван на цените в малката потребителска кошница


Нужен е, с цел да могат българите да посрещнат обикновените си потребности. Това сподели в предаването „ Тази заран “ претендентът за народен представител Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия.

„ Първо желая да кажа, че слоганът, с който влизаме в тази акция е: „ Да можем “ – „ да “ за нещата, които показахме, че не просто обещаваме, само че може и да изпълняваме “, сподели той и акцентира, че дълготрайните цели на партия са ясни и точни. „ Те се показват в няколко думи – “, добави Зафиров.

От думите му стана ясно, че стъпките на Българска социалистическа партия са три – и битка за отбрана на националните полезности. Първите и най-важна стъпка на депутатите от Българска социалистическа партия ще са свързани с потребностите на хората – битката с инфлацията, битката за повишението на приходите и битката със спекулата, акцентира Зафиров.

„ При всички положения, най-малко за от 11 артикули, наложително би трябвало да се вкара таван на цените, в случай че желаеме българските фамилии да обслужват най-малко ежедневните си потребности. Паралелно с това, като антиинфлационна мярка, би трябвало да се насърчи родното произвеждане. Пример за това е Франция “, изясни той.

Атанас Зафиров акцентира, че Българска социалистическа партия държи на няколко тематики – като оръжието за Украйна и джендър идеологията. „ Оръжията убиват и ние по никакъв метод развиването на тази война и въвличането ни в спора “, безапелационен е той.

Кандидатът за народен представител е безапелационен, че „ стабилизационните процеси в партията са забележими и резултатът на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ ще бъде доста по-добър “, спрямо предходните избори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР