Нуждата от това да останем вкъщи по време на пандемия,

...
Нуждата от това да останем вкъщи по време на пандемия,
Коментари Харесай

Какво да приготвим за ядене, когато сме изморени

Нуждата от това да останем у дома по време на пандемия, стартира да изморява всеки от нас, а мисленето какво да приготвим за ястие от време на време е затормозяващо и изтощително. Foodpanda има концепция за такива моменти. Има ястия, които изискват минимални старания, а в това време ще накара членовете на вашето семейство да бъдат удовлетворени и нахранени.

Шишчета

Потърсете авансово нарязано на кубчета месо, с цел да улесните работата си. Ако планирате авансово, оставете месото да се маринова за една нощ, по-късно загрейте фурната или грил тигана, в случай че имате подобен. Най-хубавото от всичко е, че има толкоз доста вариации на това ядене като балсамово пиле, пиле терияки с ананас, пържола и гъби или скариди със зеленчуци.

Мини бургери

Тези вкусни сандвичи изискват единствено самун, масло, шунка и кашкавал. Можете да ги подготвите и когато ви се прияде да ги пуснете за няколкото минутки във фурната, с цел да придобият лек тен.

Запечени зеленчуци

Това е същински елементарно, защото можете да употребявате това, което ви е останало в хладилника. Нарежете зеленчуците, хвърлете малко зехтин върху тях, поръсете със сол и черен пипер, поставете във фурната и сте подготвени. Толкова е просто толкоз елементарно и релативно здравословно.

Паста Aglio e Olio

Наричана още пастата на Скарлет, е ястието с паста, което Джон Фавро прави при започване на кино лентата „ Готвач “ за персонажа на Скарлет Йохансон. Само с няколко елементарни съставки - тестени произведения, нарязан чесън, зехтин, пармезан, люспи от червен пипер, лимон и магданоз - това ядене е цялостно с усет и може да бъде готово за нула време.

Яйца

Чукнете 5-6 яйца в тигана, или просто ги сложете да се сварят, във всеки случай ще получите вкусно и здравословно ядене за по-малко от 10 минути. Те са подобаващи за закуска, обяд и вечеря и могат да бъдат гарнирани с съвсем всичко, което обичате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР