Нуждата от промени беше очевидна, гневът на протестиращите изисква такива

...
Нуждата от промени беше очевидна, гневът на протестиращите изисква такива
Коментари Харесай

Джамбазки: Радев се вижда като премиер

" Нуждата от промени беше явна, гневът на протестиращите изисква такива промени. Надявам се да са добре премислени и да няма повече за този мандат. Имам персонална благосклонност към Младен Маринов, мисля, че е отличен експерт ". С тези думи стартира присъединяване " Офанзива с Любо Огнянов " евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

" Никога не ми е хрумвало да е бил под въздействие на Движение за права и свободи. При всички положения е добър експерт, минал по цялата стълбица. Скандалите към политическите акции му костваха поста. Хора, които доскоро споделяха, че да развяваме знамето е Байганьовщина, в този момент го вършат, играят хора. Надявам се повече хора да се сетят за националния трикольор. Огромната част от хората, необвързани с партии, откровено развяват знамето ", разяснява той.

" Трябваше да се разреши на първите, декларирали митинг в " Росенец ", да си го проведат, другото беше провокация. Цялото напрежение в обединението идваше от това, че ГЕРБ избраха да работят с Движение за права и свободи, да вземем за пример доброволните отряди. С министър Горанов сме имали доста политически конфликти, само че не са имали нищо общо с Движение за права и свободи ", показа Джамбазки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР