Нуждата от подкрепа от името на Българския енергиен холдинг към

...
Нуждата от подкрепа от името на Българския енергиен холдинг към
Коментари Харесай

Радост от 55 млн. помощ от БЕХ за Мини Марица-изток

Нуждата от поддръжка от името на Българския енергиен холдинг към " Мини Марица-изток е била жизненоважна, защото имало 22 млн. тона като поръчки, само че те може би ще паднат. Това било към 1/3 по-малко, в сравнение с индустриална стратегия, декларирана от ТЕЦ-овете в края на предходната година. това разгласи в утринния блок на Нова телевизия водачът на КНСБ Пламен Димитров.

„ Енергийният холдинг отпусна заем на дъщерното си сдружение, в размер на 55 млн. лева С 50 млн. лева ще се разплати на всички, които са правили ремонтни и капиталови действия, и 5 млн. лева – за нарастване на заплатите на служащите ”, напомни Димитров за отпуснатите от страната 55 млн. лв. на „ Мини Марица-изток ” след опасността за стачки.

„ Няма по какъв начин мините да не се разплатят с фирмите, туй като това значи спомагателна задлъжнялост и хора без заплати. Това е нещо, което не може да си позволим да не създадем. Ако някой вижда някакъв пазарлък, бърка. Ние се допитваме до хората, освен това регулярно ”, добави Димитров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР