Нуждаещи се семейства на деца в 8 клас ще получат

...
Нуждаещи се семейства на деца в 8 клас ще получат
Коментари Харесай

Отпускат 250 лв. за семейства с деца в 8 клас - slava.bg

Нуждаещи се фамилии на деца в 8 клас ще получат 250 лева еднократна помощ.

"По предложение на обществения министър Деница Сачева разпоредих парламентарната група на ГЕРБ да внесе предложение в Народното събрание за разпределяне на еднократна помощ от 250 лв. на нуждаещи се фамилии, чиито деца са записани в осми клас. Това е моментът, в който огромен брой деца напущат просветителната система и сме уверени, че и с тази мярка ще ги задържим ", написа в персоналния си профил във Фейсбук министър председателят Бойко Борисов.

Министър-председателят заяви, че помощта ще е обвързана с визитите в учебно заведение. "Използвам опцията още веднъж да благодаря на българските учители. Вие показахте нововъведение и отдаденост по време на онлайн образованието. За всички е значимо учителите да бъдат стимулирани, до момента в който правят работата си. Затова продължаваме да усилваме и възнагражденията им ", написа още министър председателят.

На 1 юни, Борисов сподели още: "Честит празник на всички деца! Бъдете безгрижни, любознателни и усмихнати. Учете, тъй като образованието е мощ и независимост. Затова и образованието постоянно е било наш приоритет. През последните години инвестирахме големи средства в бранша. Положихме и невиждани старания да върнем десетки хиляди деца в просветителната система. Продължаваме да работим и през днешния ден ", съобщи Нова тв.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР