Нуждаем от стабилност, каза руският президент Владимир Путин Владимир Путин

...
Нуждаем от стабилност, каза руският президент Владимир Путин Владимир Путин
Коментари Харесай

Владимир Путин: Нужна ни е стабилност

Нуждаем от непоклатимост, сподели съветският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, съобщи РИА Новости.

Държавният глава на най-голямата по територия страна в света през днешния ден произнесе къса тирада на бизнесфорум пред бизнесмени от родината си и чужбина в Москва. "Всяка една страна в света, в това число и Русия, би трябвало да бъде постоянна. От това са заинтригувани и политици, и бизнесът, и вложителите ", разяснява той

Путин също съобщи, че в съветската външна търговия е настъпил поврат. "За първите осем месеца на тази година експортът на артикули, предопределени за селското стопанство, надвиши износа на оръжейна продукция, уточни още стопанинът на Кремъл. Ние намалихме вложенията във военнопромишления комплекс, само че за сметка на това, размерът на вложенията в производството на храни набъбна доста ", добави президентът.

По думите на президента на Русия страната демонстрира признаци на икономическо излекуване. "Притокът на капитали през първите три тримесечия на 2017 година е достигнал рекорден за последните четири години размер – 23 милиарда $ ", уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР